Radu Tudor, în doliu: „Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic”

Realizatorul TV Radu Tudor este în doliu. Mătușa sa a murit din cauza COVID-19.

23 ian. 2021, 13:35
Radu Tudor, în doliu: „Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic”
Radu Tudor, în doliu: "Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic"

Radu Tudor este în doliu. Mătușa sa, medic de profesie, a murit din cauza COVID-19.

„Când pleacă cineva apropiat, ești tulburat, nu-ți găsești cuvintele, te întrebi de ce… Mătușa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios și determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie. Un suflet bun, un spirit creștin în esență.

Le mulțumesc medicilor din București și Târgoviște care au încercat să o salveze. Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic”, a scris jurnalistul Radu Tudor, vineri seara, pe pagina sa de Facebook.

„Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele Sale și să o odihnească!”, a mai scris Radu Tudor.

„Mătuşa Ana” este doar unul dintre sutele de cadre medicale care şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 23 ianuarie. Peste 2.700 de cazuri noi COVID în 24 de ore. Doar doua judeţe mai sunt în scenariul roşu

 

Premierul Florin Cîţu: Păstrăm obiectivul de a vaccina 10.4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârșitul lui septembrie

Premierul Florin Cîţu s-a declarat mulţumit de cum decurge campania de vaccinare împotriva COVID-19 în România şi a anunţat că obiectivul actualei guvernări este de a vaccina 10.4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârșitul lui septembrie.

„Continuam în același ritm și păstrăm obiectivul de a vaccina 10.4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârșitul lui septembrie și cel puțin 1.2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie”, a mai scris Florin Cîţu.

Citeşte şi: Bilanţ vaccinare 22 ianuarie. Aproape 39 de mii de români, imunizaţi în ultimele 24 de ore