Radu Vâlcan dat în judecată de tatăl său: „Nu vreau să mai poarte numele de Vâlcan”

După ce şi-a renegat tatăl, actorul şi prezentatorul TV Radu Vâlcan riscă să-şi piardă numele. Cel care susţine că-i e tată, Vasile Vâlcan, vrea ca actorul să nu mai folosească numele Vâlcan şi va solicita acest lucru în instanţă.

23 sept. 2013, 06:55
Radu Vâlcan dat în judecată de tatăl său: „Nu vreau să mai poarte numele de Vâlcan”

„Dl în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume. El este «un tată vitreg» – la propriu şi la figurat – de care nu vreau să mai aud şi cu care am ales să nu mai vorbesc de câţiva ani buni”, spunea Radu Vâlcan, într-un mesaj publicat pe Internet.

Situaţia l-a enervat la maximum pe tatăl său care a considerat că trebuie să-şi pedepsească într-un fel fiul pentru aceste cuvinte.

„Dacă tot zice că nu sunt tatăl lui, atunci să nu-mi mai poarte numele. Nu vreau ca Radu să mai folosească numele de Vâlcan, numele pe care i l-am dat cu tot sufletul şi de care eram mândru. Dacă el a spus că nu sunt tatăl lui, atunci să-l cheme altfel în buletin”, a declarat tatăl artistului.

Vasile vrea să meargă la Judecătoria Sectorului 6, unde va solicita modificarea numelui fiului său.

„Mâine (astăzi, n.r.) merg la judecătorie să fac o cere în care voi solicita preşedintelui să dispună schimbarea numelui de Vâlcan, având în vedere că Radu spune că nu sunt tatăl lui. Sunt foarte pornit pe situaţie. De atâtea luni nu mi-a dat nici un semn, deşi am tot aşteptat. Să-i ia numele maică-sii, dacă asta vrea”, a mărturisit Vasile Vâlcan pentru Click.