Radu Vâlcan, despre copilul pe care îl va avea: „Adela se ocupă de scutece!”

Radu Vâlcan şi Adela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în curând vor ajunge în faţa altarului. Cei doi au povestit mai multe amănunte despre nunta lor.

03 mai 2015, 15:07
Radu Vâlcan, despre copilul pe care îl va avea: „Adela se ocupă de scutece!”

Radu Vâlcan şi Adela Popescu se vor căsători în vara aceasta şi vor o nuntă cu puţini invitaţi care nu va avea loc în Bucureşti. Prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” îşi doreşte să aibă o fată sau chiar mai multe.

„Am avut la începutul relaţiei noastre încercări, am avut tot felul de teste. Noi ne-am întânit filmând împreună. Nu sunt gelos, E o femeie frumoasă. Eu aş vrea fetiţă. Dacă vor fi două, trei cu atât mai bine. Nu mă bag la scutece. Adela se ocupă de partea cu scutecele. Mă gândesc doar să fim sănătoşi. Important e ca atunci când găseşti femeia cu care vrei să-ţi petreci viaţa, să o găseşti la momentul potrivit”, a declarat Radu Vâlcan, duminică, în emisiunea „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

„Ne imaginăm aşa un amurg fumos cu nişte beculeţe aprinse într-o pădurice. Ne dorim să avem copii. Relaţia noastră a fost foarte sudată”, a adugat Adela Popescu.