Răducioiu DIVORŢEAZĂ! Prietenii vorbesc despre despărţire: „Nu e vina lui!”

Florin Răducioiu a părăsit căminul conjugal din Brescia şi locuieşte în Bucureşti, dar refuză să vorbească despre ruptura de soţia sa, olandeza Astrid.

21 sept. 2018, 12:56
Răducioiu DIVORŢEAZĂ! Prietenii vorbesc despre despărţire: „Nu e vina lui!”

Florin Răducioiu evită subiectul, dar prietenii ştiu tot adevărul şi simt nevoie să-l apere.

„Da, s-au separat! Şi vă spun că nu este vina lui! El stă acum în Bucureşti, Astrid şi copii sunt în Italia”, mărturiseşte, răspicat, un fost coleg din Generaţia de Aur, pentru Libertatea.

La 48 de ani, Raducioiu lasă în urmă o familie frumoasă. Fiul cel mare, Andrea, a împlinit 22 de ani, iar cel mic, Alessandro, are 20 ani. Fostul fotbalist s-a căsătorit acum 24 de ani.

DRAMA momentului la EXATLON. Din păcate, nu se mai poate face NIMIC

Până la Astrid, cea mai cunoscută relaţie a lui Răducioiu a fost cea cu Janine Ştefan, fostă parteneră de viaţă a lui Adrian Sârbu.

Un jurat de la VOCEA ROMÂNIEI a provocat scandalul anului! „DA, AM DIVORŢAT!”

„Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine, un fotomodel celebru al acelor ani. Toată fiinţa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese nişte contracte şi în Italia şi terminase o relaţie cu Florin Segărceanu. Adevărul e că am abordat-o pe Janine direct de pe stradă, în zona bulevardului Dacia. Aveam un VW Corrado sport, ne-a făcut cu mâna, am dus-o acasă ca un cavaler adevărat, am făcut apoi schimb de telefoane şi s-a legat o idilă. Eram căzut la meciuri, la antrenamente, suporterii ne atacau când veneam din deplasări, m-au agresat şi pe mine o dată. Am retrogradat în acel sezon, fanii m-au considerat vinovat, pe bună dreptate, iar eu, peste ani, mi-am cerut scuze public pentru prestaţiile din anul dezastruos. Am greşit şi nu l-am ascultat atunci nici pe Ioan Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunţ la Janine, dar n-am făcut-o decât foarte târziu. Despărţirea s-a petrecut într-un fel foarte dur!”, mărturisea Răducioiu pentru GSP.