Răducioiu, umilit! „La București stătea trei ore la coadă pentru pâine și deodată purta ceas de 28.000 de lire!”

Harry Redknapp a numit cele mai proaste două transferuri pe care le-a făcut în cariera sa de manager, unul dintre ele fiind Florin Răducioiu.

24 nov. 2021, 19:38
Răducioiu, umilit! „La București stătea trei ore la coadă pentru pâine și deodată purta ceas de 28.000 de lire!”

Răducioiu, umilit! „La București stătea trei ore la coadă pentru pâine și deodată purta ceas de 28.000 de lire!”. Harry Redknapp a activat la un număr important de echipe, printre care West Ham United, Bournemouth și Tottenham.

Răducioiu, umilit! „La București stătea trei ore la coadă pentru pâine și deodată purta ceas de 28.000 de lire!”

Harry Redknapp a fost întrebat care au fost cele mai proaste transferuri pe care le-a făcut şi a menționat un român. În vara lui 1996, West Ham United, echipă pe care o pregătea începând din 1994, l-a împrumutat pe Florin Răducioiu de la Espanyol Barcelona. Fostul atacant român a evoluat un an pentru echipa londoneză, în tricoul căreia a adunat 11 meciuri și două goluri.

Povestea despărţirii brutale dintre Răducioiu şi Janine. Fraţii Becali au intrat cu forţa peste creatoarea de modă!

„Am lucrat cu el în prima zi de antrenament timp de două ore și trebuie să recunosc că m-a impresionat. Era un finalizator de calitate, chiar am crezut că va fi un transfer de succes. Dar nu voia să audă de aspectul fizic! Nu suporta să intre cineva prin alunecare, sub nicio formă. Dicksy (n.r. – Julian Dicks) era nerăbdător să intre în el, să vadă din ce e făcut, dar Răducioiu a spus clar că nu vrea să audă de așa ceva. În primele lui două meciuri amicale, Răducioiu nu a făcut nimic decât să se plângă de tratamentul dur pe care i-l aplicau fundașii adverși. Nu-mi cereți să explic cum un fost jucător de clasă mondială poate să se transforme subit într-o zână, dar ceva s-a întâmplat cu el și s-a pierdut complet”, a spus Harry Redknapp, citat de Sport Bible.

Florin Răducioiu şi-a prezentat NOUA IUBITĂ. Cine este femeia care l-a făcut să-şi revină după DIVORŢ

„Obișnuia să stea câte trei ore la coadă la București pentru o pâine și deodată purta un ceas de 28.000 de lire sterline. Poate că această trecere a fost prea mult pentru el”, a mai spus antrenorul britanic despre Florin Răducioiu, care venea totuşi după patru ani în Italia şi alţi doi în Spania!