Raed Arafat are coronavirus: „Am ieşit Covid pozitiv. Am purtat masca FFP2 tot timpul”

Raed Arafat a anunţat, luni seară, că are coronavirus. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă spune că simptomele sunt uşoare deocamdată, precizând că în următoarea perioadă va continua să lucreze de acasă.

18 apr. 2022, 22:40
Raed Arafat are coronavirus: „Am ieşit Covid pozitiv. Am purtat masca FFP2 tot timpul”

Raed Arafat are coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de şeful DSU. Acesta spune că s-a infectat cu COVID-19 deşi a purtat tot timpul masca FFP2.

Raed Arafat are coronavirus: Am ieşit Covid pozitiv

„Dupa un test rapid administrat de mine acasa, in aceasta seara, am iesit Covid pozitiv. Acesta dupa ce dimineata testul a fost negativ, eu purtand masca FFP2 tot rimpul.
Simptomele pe care le am la acest moment sunt usoare. Voi continua sa lucrez de la domiciliu in urmatoarele zile!”, a anunţat şeful DSU.

Citeşte şi Afacerea care îngroapă România, DOCUMENT ŞOCANT! Dăm 100 de lei pentru nevoiaşi şi un miliard de euro pe vaccinuri inutile FOTO

Ministerul Sănătăţii a anunţat luni, 18 aprilie 2022, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 686 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 104 mai mult față de ziua anterioară.

75 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 67 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 1.702, cu 19 mai mult față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 235 persoane, cu 8 mai puțin față de ziua anterioară. Dintre cei 235 pacienți internați la ATI, 201 sunt nevaccinați.

Din totalul pacienților internați, 101 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu 12 mai mult decât în ziua anterioară. Niciun minor nu este internat la ATI.

Până luni, 65.340 de persoane diagnosticate cu infecție cu SarsCov-2 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 3 decese (un bărbat și două femei), niciunul anterior intervalului de referință.

Citeşte şi Bilanţ vaccinare săptămâna 11-17 aprilie 2022. Scade numărul românilor care se vaccinează împotriva coronavirusului