Raed Arafat, decorat de preşedintele Klaus Iohannis. A primit decoraţia „Steaua României” în grad de „Cavaler”

Raed Arafat a fost decorat de președintele Klaus Iohannis. Șefulului DSU a anunţat că i-a fost înmânată distincția „Steaua României”, în gradul de „Cavaler”.

01 dec. 2022, 11:57
Raed Arafat, decorat de preşedintele Klaus Iohannis. A primit decoraţia „Steaua României” în grad de „Cavaler”

Raed Arafat a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis. Şeful DSU a anunţat acest lucru într-o postare pe Facebook.

„Am fost extrem de onorat şi emotionat sa primesc astazi decoratia “Steaua Romaniei” in grad de “Cavaler”, o distinctie ce mi-a fost inmanata de Excelenta Sa Presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis.

Pentru mine, aceasta decoratie reprezinta un indemn puternic pentru a continua, alaturi de colegii mei, munca depusa in serviciul tarii noastre si dezvoltarea sistemului integrat de urgenta, devenit deja un model recunoscut pe plan international.

Totodata, vreau sa adresez multumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru increderea acordata si pentru faptul ca m-a propus pentru aceasta prestigioasa si onoranta decoratie!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Citeşte şi: Raed Arafat a solicitat Comitetelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă să facă controale la spitale şi instituţii importante pentru a vedea dacă sunt pregătite pentru pene de curent