Raed Arafat: Doi jandarmi şi trei protestatari, duşi la spital în urma violenţelor din Piaţa Victoriei UPDATE

Doi jandarmi şi trei protestatari au fost duşi, miercuri seară, la spital, în urma violenţelor din Piaţa Victoriei, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat că starea lor nu este gravă.

01 feb. 2017, 22:03
Raed Arafat: Doi jandarmi şi trei protestatari, duşi la spital în urma violenţelor din Piaţa Victoriei UPDATE

UPDATE: Şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentelor din Piaţa Victoriei din Capitală, dintre care patru jandarmi şi trei civili, a declarat, pentru News.ro, Cristian Grasu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Dintre cele şapte persoane care au avut nevoie de îngrijiri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca au ajuns doi jandarmi şi doi civili, a precizat Cristian Grasu.

Un jandarm şi un civil de pregătesc să părăsească spitalul, la această oră, în cazul celorlalţi doi răniţii medicii făcând încă investigaţii.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca a fost creat un dispozitiv special pentru acordarea de îngrijiri medicale celor răniţi în confruntările din Piaţa Victoriei, a mai spus Cristian Grasu.

El a precizat că jandarmul care a rămas în spital a fost rănit mai grav, fiind lovit cu o cărămidă.

„Nu sunt probleme grave, din informaţiile pe care le am”, a afirmat Raed Arafat. El a precizat că este vorba despre un jandarm, care a fost dus la Spitalul Floreasca, precum şi un alt coleg al său. Şi trei protestatari au fost răniţi, şi transportaţi la spital.

Anterior, ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că un jandarm a fost rănit în urma altercaţiilor din Piaţa Victoriei, el fiind transportat la Spitalul Floreasca unde se află sub îngrijire medicală şi este în afara pericolului, iar alţi membri ai forţelor de ordine au fost răniţi uşor, dar au revenit în dispozitiv.