Raed Arafat o face praf pe Dana Budeanu: „Să lăsăm sfaturile divelor. Apare și comentează toată ziua”

Raed Arafat, o face praf pe Dana Budeanu şi se declară nemulțumit când comentează deciziile autorităților. Şeful DSU susţine că violența verbală a persoanelor care militează împotriva vaccinării îi poate face pe oamenii fără educație să îi creadă pe aceștia și nu pe medici.

18 iun. 2021, 21:16
Raed Arafat o face praf pe Dana Budeanu: „Să lăsăm sfaturile divelor. Apare și comentează toată ziua”

UPDATE: Dana Budeanu a reacționat, după ce Raed Arafat s-a declarat deranjat de „divele de la televizor” care critică vaccinarea și restricțiile din pandemie.

Unde se desfășoară războiul? Hai să ne batem, unde ne batem? Vă dați seama, un cetatean normal din aceasta tara e in razboi cu Arafat, seful la pandemie? Uite, venim in studio la dl Ursu, eu intr-o parte, dl Arafat in alta parte. Dar nu stiu subiectul. Pandemie sau vaccinare? Pe mine ma acuza de dezinformare? Vreau sa ma faca de ras, vreau sa vin sa ma faca de ras in fata intregii tari”, a spus Budeanu la Antena 3.

Raed Arafat o face praf pe Dana Budeanu. „Să lăsăm sfaturile divelor de pe la televiziuni… Apare și comentează toată ziua. Când apare una ca și doamna Dana Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei, cu toții, comentând vaccinare, măsurile… tot într-un limbaj pe care nu pot să-l descriu.

Este dreptul acestei persoane să-și spună părerea. Toți avem dreptul! Dar când această părere este zisă din punct de vedere al unei persoane care se pretinde expert și mulți oameni o cred devine o problemă. Această persoană când este promovată, și nu numai ea, și vin cu păreri care nu sunt medical fundamentate înseamnă că avem o problemă.

Raed Arafat o face praf pe Dana Budeanu

Noi am fost de dimineața până seara puși că ce se întâmplă nu e ok, vaccinarea nu e ok, aia nu e ok… indiferent de mesaje.Dreptul la opinie e una, dar la dezinformare nu e. Ca medic nu pot să spun că o persoană care iese în calitate de expert. Da, poate să spună: ‘Nu-mi place vaccinul’. Dar când spune: ‘Vaccinul nu-i bun’, asta devine dezinformare, în condițiile de sănătate publică. Asta nu mai e dreptul la opinie

”, a  spus Raed Arafat la Digi24.

Arafat a spus că persoanele care militează în spațiul public împotriva vaccinării și propagă teorii ale conspirației folosesc „cuvinte dure, tari”, „critică persoane, le zeflemește, le înjură” și prin această atitudine îi poate convinge pe „oamenii simpli”, ”oamenii fără prea multă educație” să îi creadă pe ei și nu pe specialișt.

Citeşte şi: Dana Budeanu: „Dacă vaccinezi copiii pentru un virus făcut în laborator îi nenoroceşti. E o crimă!”

„Omul simplu spune ‘Uite ce tare e, cum le vorbeste’, si omul asta nu se mai duce la vaccinare. M-ati intrebat de ce lumea nu se vaccineaza. Asta e unul din motive. Este un cumul de factori. Unii comenteaza, ies in permanenta in spatiul public de pe pozitia de experti si habar nu au despre ce vorbesc”, a zis șeful DSU.

Arafat a cerut românilor să asculte mai multe păreri despre vaccin și le-a pus o întrebare despre țările care și-au vaccinat majoritatea locuitorilor:  „Credeți că Israelul vrea sa-si ucida toata populatia, sau Marea Britanie?”.

Șeful DSU a indicat că românii își fac rău nu dacă se vaccinează, ci dacă ascultă abordări care încearcă să sperie populația că vaccinul este periculos.


loading...
Partenerii noștri