Rafael Nadal – Roger Federer, semifinală de vis la Wimbledon 2019. Când se joacă şi unde vezi meciul la TV

Rafael Nadal şi Roger Federer s-au calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Wimbledon, fază în care vor fi adversari.

10 iul. 2019, 18:49
Rafael Nadal – Roger Federer, semifinală de vis la Wimbledon 2019. Când se joacă şi unde vezi meciul la TV

Rafael Nadal l-a învins în sferturile de finală pe americanul Sam Querrey, scor 7-5, 6-2, 6-2, iar Roger Federer a trecut de japonezul Kei Nishikori, scor 4-6, 6-1, 6-4, 6-4.

Pentru Federer este victoria cu numărul 100 la Wimbledon. În plus, elveţianul se află pentru a 13-a oară în semifinale la All England Club, un record.

Roger Federer este primul tenismen din istorie care obţine 100 de victorii la un grand slam. Precedentul record, de 98 de victorii, era deţinut de Jimmy Connors, care a reuşit performanţa la US Open.

Rafael Nadal s-a calificat la Turneul Campionilor, datorită parcursului de la Wimbledon. El este primul jucător calificat la ediţia din acest an a competiţiei şi se va afla la a 15-a participare consecutivă, un record.

Cealaltă semifinală e Novak Djokovic – Roberto Bautista Agut. Ambele meciuri se vor juca vineri, la o oră care va fi anunțată ulterior, şi vor fi în direct la Eurosport.


loading...
Partenerii noștri