Răfuială în stil mafiot. Maşina unui interlop din clanul Ghenosu, incendiată

Mașina de lux a unui interlop din clanul Ghenosu a fost incendiată de un rival. Supărat, bărbatul i-a amenințat pe Facebook pe cei care i-au distrus bolidul.

17 feb. 2020, 07:10
Răfuială în stil mafiot. Maşina unui interlop din clanul Ghenosu, incendiată

Alarma s-a dat în miezul nopţii, atunci când interlopul din clanul Ghenosu şi-a văzut maşina cuprinsă de flăcări, chiar în parcare. El este convins că la mijloc este o mână criminală. Mai exact, spune el, ar fi vorba despre rivalii săi care nu au avut curajul să-l confrunte faţă în faţă şi au ales să-i distrugă autoturismul.

În urma incidentului, bărbatul a lansat mai multe ameninţări pe Facebook. Şi îi provoacă chiar, pe cei care i-au incendiat maşina, să vină să se confrunte faţă în faţă.

Reamintim că Florin-Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, a fost adus miercuri în România, din Marea Britanie, unde a fost reţinut din august 2018. Interlopul este acuzat de comiterea infracțiunilor de proxenetism, spălare de bani, complicitate la trafic de persoane și constituire de grup organizat și pe numele lui există un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul București.

Citeşte şi Interlopul Ghinea Florin, alias Ghenosu, preluat sub escortă şi extrădat în România VIDEO