Răi pentru Steaua, buni pentru Şumudică. William de Amorim şi Boldrin au marcat în Cupa Turciei

Kayserispor, echipa antrenată de Marius Şumudică, s-a calificat joi în sferturile de finală ale Cupei Turciei, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Antalyaspor.

18 ian. 2018, 19:42
Răi pentru Steaua, buni pentru Şumudică. William de Amorim şi Boldrin au marcat în Cupa Turciei

Golurile echipei antrenate de Marius Șumudică au fost semnate de William De Amorim (30) și Fernando Boldrin (80), brazilienii transferați de la FCSB. De Amorim joacă sub formă de împrumut până la finalul sezonului, când turcii vor avea prima opțiune de cumpărare, pentru 600.000 de euro. Pentru Boldrin, Kayserispor a plătit 1,2 milioane de euro în vara lui 2017.

Pe William de Amorim l-am ținut pe teren doar 55 de minute, pentru că se antrenează cu mine de 7-8 zile și este la un alt nivel decât restul echipei, astfel că nu poate duce mai mult. Însă, prima jumătate de oră a jucat foarte bine, a înscris și un gol cu capul, deși nu stă foarte bine la acest capitol.

Dar, a jucat foarte bine, motiv pentru unii să-mi spună că parcă ar fi de șase luni sau de un an aici la noi. Se înțelege foarte bine cu băieții, este un mediu bun și sperăm să crească, dar nu putem să… gata, a venit Șumudică și l-a făcut mai bun decât era cu Dică, sau ceva de genul ăsta„, a spus Șumudică joi seara, la Digi Sport.