Raiduri la Bruxelles: Sunt vizaţi apropiaţii teroristul sinucigaş Bilal Hadfi de la Paris

Poliția belgiană efectuează o serie de raiduri care vizează în special persoane care au avut legături cu atentatorul sinucigaș de la Paris, Bilal Hadfi, informează RTBF, Belga, DPA și AFP, citate de Agerpres. 

19 nov. 2015, 10:07
Raiduri la Bruxelles: Sunt vizaţi apropiaţii teroristul sinucigaş Bilal Hadfi de la Paris

Purtătorul de cuvânt al parchetului a declarat pentru agenția națională de presă belgiană Belga că raidurile nu au o legătură directă cu atacurile de la Paris, ci au loc în cadrul unei investigații lansate anterior, după ce Hadfi a plecat din Siria. Potrivit AFP în total au loc șase raiduri în aglomerația Bruxellesului, care vizează „anturajul direct al lui Hadfi, familia și prietenii”.

Bilal Hadfi, care a trăit în Belgia, a murit după ce s-a aruncat în aer în apropierea Stade de France. Raidurile de joi au loc, printre altele, în cartierele Molenbeek și Jette din Bruxelles, relatează media belgiană.

Un alt raid a fost efectuat în suburbia Laken a capitalei belgiene. Această operațiune a avut o legătură directă cu atacurile de la Paris, a scris Belga. O persoană a fost reținută, potrivit RTBF.


loading...
Partenerii noștri