Raisa, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, avea o mulțime de urmăritori pe Tik Tok. Ultimul clip postat de copila de 11 ani

Moartea prematură a fetiței de 11 ani accidentată mortal de un polițist pe o trecere de pietoni din București a întristat o țară întreagă.

18 ian. 2022, 17:40
Raisa, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni, avea o mulțime de urmăritori pe Tik Tok. Ultimul clip postat de copila de 11 ani

S-a întâmplat în urmă cu câteva zile, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Laminorului din Capitală.

Pentru Raisa lumea s-a oprit în loc pentru totdeauna. Nu va mai avea șansa să lupte pentru visurile ei și să se realizeze, iar acest lucru îi revoltă pe cei din familie și pe cunoscuți. Era un copil vesel și plin de viață, cu preocupări specifice vârstei.

Îi plăcea să danseze, să asculte muzică, avea multă energie și era activă pe Tik Tok. Raisa posta video-uri în care dansa și se simțea bine cu prietenii ei. Le-a arătat urmăritorilor săi și cum a împodobit bradul sau care erau citatele care îi descriau cel mai bine perioada.

Citește și Șeful Poliției Capitalei, noi lămuriri despre poliţistul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni: „Nu s-a încercat nicio secundă muşamalizarea cazului. Şoferul nu are nicio justificare pentru graba cu care se deplasa”

După decesul copilei, mii se comentarii au apărut la video-urile ei din partea colegilor, a prietenilor, celor care au cunoscut-o sau nu. Toți s-au arătat șocați de felul tragic în care s-a stins.

Cum au reacționat vloggerițele Andreea Bostanica și Andra Gogan

Printre cele pe care le urmărea Raisa pe Social Media se numără și artistele și influencerițele Andreea Bostanica și Andra Gogan. Ambele au reacționat după ce au aflat de moartea cumplită a copilei.

”Ultimul ei TikTok a fost pe piesa mea și a scris acolo că sper ca Andreea Bostanica să vadă și să îmi dea inimă, iar eu nici măcar nu am văzut. Dacă aș fi știut, dacă aș putea să o readuc, aș lua-o efectiv cu mine, i-aș da un milion de inimioare”, a spus Andreea Bostanica, cu ochii în lacrimi, într-un clip postat pe Youtube.

La rândul ei, Andra Gogan i-a dediat Raisei câteva versuri din celebra melodie „Aleluia”, lansată în 2013.

“Pentru Raisa.. Dumnezeu să o odihnească în pace.”, a scris Andra Gogan în mediul online, la clipul video postat de Raisa pe TikTok.

Citește și Tatăl Raisei, fetiţa omorâtă de poliţist pe trecerea de pietoni, rupe tăcerea. „A dat în copilul meu cu piciorul ca într-un câine”