RALIU la BEŢIE. Un tânăr a vrut să să îşi impresioneze viitorului socru, dar a ajuns la spital GALERIE FOTO

Dezastru pe şosea provocat de un vitezoman. Puţin înainte de ora 22:00, Radu A. de 23 de ani, din Flămânzi, l-a luat pe viitorul său socru, Dănuţ M. de 42 de ani, la o plimbare cu maşina la "şosea".

02 nov. 2014, 11:03

În timp ce autoturismul rula pe drumul european E 58, dinspre Nicolae Bălcescu spre centrul oraşului, tânărul a pierdut controlul maşinii şi a intrat în derapaj, scrie monitorulbt.ro. În plină viteză, Afla Romeo a ieşit de pe şosea, a izbit un VW parcat pe trotuar, care a fost proiectat într-un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat.

Citeşte şi O şoferiţă gravidă a provocat un accident deosebit de grav. Cinci persoane au ajuns la spital VIDEO

Ricoşat înapoi pe şosea, bolidul s-a rostogolit de câteva ori, după care s-a oprit pe cupolă. Scoşi dintre fiarele maşinii, cei doi au fost preluaţi de ambulanţa SMURD şi aduşi la Urgenţe cu răni grave.

Citeşte şi Grav accident de circulaţie. Un taxi şi un microbuz s-au lovit frontal. O persoană a murit şi 5 sunt rănite

Întrucât au existat scurgeri de carburanţi pe şosea, la faţa locului au ajuns şi pompierii, dar şi agenţii rutieri, aceştia din urmă efectuând mai multe cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul. Martorii povestesc că cei doi răniţi miroseau a alcool, însă, pentru stabilirea alcoolemiei şoferului, poliţiştii au dispus recoltarea probelor de sânge.