Raluca Bădulescu se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă? Ce spune despre partenerul său: „Am multe vise, el mi le îndeplinește”

Raluca Bădulescu își trăiește a doua tinerețe alături de iubitul său mai tânăr decât ea cu 20 de ani. Vedeta se gândește deja la cum va arăta noua rochie de mireasă pe care o va purta la marele eveniment.
Alina Andrei
27 mai 2024, 13:52
Raluca Bădulescu se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă? Ce spune despre partenerul său: „Am multe vise, el mi le îndeplinește”
Raluca Bădulescu se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă? Ce spune despre partenerul său: „Am multe vise, el mi le îndeplinește”

Raluca Bădulescu a recunoscut aproape cu fiecare ocazie că cea mai mare slăbiciune a ei sunt hainele, fiind de fiecare dată îmbrăcată cu piese care mai de care mai speciale. De asemenea, recunoaște că de multe ori îi cere sfatul bunului său prieten, Cătălin Botezatu.

Citește și: Câte perechi de pantofi are Raluca Bădulescu în dressing. „Oricum, am dat foarte multe perechi, am și donat, am și vândut.”

Raluca Bădulescu se pregătește din nou de nuntă?

Raluca Bădulescu recunoaște că la aproape fiecare ocazie specială, primul telefon i-l dă lui Botezatu, cel care o sfătuiește ce să aleagă, când, în funcție de eveniment, vreme și chiar locație. Celebrul designer este și cel care i-a făcut rochia de mireasă pentru nunta cu fostul partener, Florin Stamin. Creația a fost una cu adevărat specială, fiind cusută cu fir de aur. Și acum este păstrată la loc de cinste de vedetă, așteptându următorul eveniment grandios unde va putea fi din nou purtată.

„Cred că nu există zi de la Dumnezeu fără măcar să vorbim, ca să nu zic de faptul că ne vedem foarte des. De fiecare dată când am o dilemă vestimentară și Dumnezeu știe că am, tot timpul apelez la el și îl întreb. Îi mai trimit poze de pe acasă, cu ținutele, îți place, cum merge aia cu aia, ți se pare că merge aia cu aia, dar cum arată locația respectivă unde mergem, dacă se potrivește ținuta respectivă.

Cea mai excentrică ținută a fost rochia pe care am purtat-o atunci când am fost mireasă. O rochie cusută cu fir de aur la care s-a lucrat 2 luni de zile, mi-am dorit enorm rochia aia de aur, că eu așa îi spun: rochie de aur! Am purtat-o când am fost mireasă, ținând cont că nu m-am măritat la 20 de ani, ci la 40, nu am avut rochie albă, am avut o rochie de aur. A fost, Doamne, atât de frumoasă! Aș fi vrut să trăiesc toată viața în rochia aceea îmbrăcată. O am acasă și mă mai uit la ea din când în când, mă mai îmbrac cu ea, mai aștept ocazii să mai treacă ceva timp și să mai prind o ocazie din asta ceva măreț ca să pot să port rochia respectivă”, a declarat Raluca Bădulescu pentru cancan.ro.

Raluca Bădulescu se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă? Ce spune despre partenerul său: „Am multe vise, el mi le îndeplinește”

Întrebată dacă și a doua rochie de mireasă va fi creată tot de Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu nici nu s-a gândit la alt răspuns. Ba chiar are deja și un model în minte, însă nu a spus concret dacă speră la un nou mariaj cu iubitul său, Rareș Grigore, de profesie medic și mai mic decât ea cu 20 de ani.

„Îmi face regele meu alta! Doamne, am toate visele din lumea asta! Deci Botezatu dacă nu îmi face el toate visele de ținute din lumea asta, nu le mai face nimeni. Nu, o să-mi fac altceva, cu siguranță! Am o viziune ceva cu pene multe, ceva gen Moulin Rouge, am eu un vis, știe el, Pisi al meu. Dacă se va întâmpla, nu știu, rochia să fie de la Botezatu, asta să ne dea Dumnezeu!”, a mai adăugat vedeta.

Citește și: Motivul pentru care Raluca Bădulescu a ajuns să stea cu chirie: „Mai apare în viața mea câte o pereche de pantofi…și n-am eu bani de casă”

Spynews
Anca Țurcașiu a devenit bunică! Nora sa a adus pe lume o fetiță. Ce nume va purta micuța: „Sunt cea mai fericită de pe pământ...” / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Ceaiul care îți schimbă starea de spirit imediat după ce e consumat. Te poate relaxa și face minuni pentru creierul și mintea ta
Capital.ro
Elena Udrea e nevinovată! Ce i-a făcut Traian Băsescu
Playtech.ro
Ce soție frumoasă are Nicolae Stanciu! Căpitanului României are cu ce se mândri
DailyBusiness
Mobilizare uimitoare pe șantierul acestei autostrăzi! Vești bune pentru milioane de șoferi
Adevarul
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
Spynews
Trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident, în Iaşi. Un politician AUR și iubita lui au acroșat un pieton și s-au oprit într-un cap de pod / FOTO
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
Evz.ro
Sume uriașe pentru a pregăti omenirea pentru o Apocalipsă. Decizia care ar fi fatală
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
BREAKING | Un politician AUR și iubita lui au murit într-un accident rutier cumplit
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Capital.ro
Vladimir Putin A ACCEPTAT. Președintele Rusiei va semna acordul
StirileBZI
Românii pot primi 37.000 de euro! Banii sunt dați de Comisia Europeană
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Serghei Rebrov: „Nimeni nu se aștepta la acest rezultat”. Reacții după victoria României cu 3-0 în fața Ucrainei
MediaFlux
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?