Raluca de la Bambi a rămas fără permis, dar şi-a împlinit un vis. Acum are şofer personal

Una dintre cele mai apreciate cântăreţe de pe scena muzicală românească şi-a împlinit cel mai mare vis, după ce a rămas fără permis. Cu siguranţă ultima aroganţă a Ralucăi Tănase o să lase pe toată lumea cu gura căscată.

12 feb. 2018, 08:19
Raluca de la Bambi a rămas fără permis, dar şi-a împlinit un vis. Acum are şofer personal

În urmă cu ceva timp, Raluca Tănase, jumătatea blondă a trupei Bambi, a făcut-o de oaie, scrie spynews.ro. Din cauză că a călcat prea mult pedala de acceleraţie, senzuala cântăreaţă a rămas fără dreptul de a conduce pentru o perioadă de trei luni. Cu toate acestea, blondina a găsit repede o rezolvare. Mai exact, Raluca Tănase a transformat-o pe sora ei, Denisa, în şoferul personal. Acum, ori de câte ori Raluca trebuie să ajungă undeva, sora ei trebuie să se conformeze şi să îi facă pe plac acesteia.

Citeşte şi Se interzice folosirea telefoanelor mobile în maşini. Interdicţia, valabilă şi pentru vehiculele staţionate în afara parcărilor

„Am rămas fără permisul de conducere, asta e viaţa. Se mai întâmplă. Dar am găsit repede o soluţie salvatoare. Denisa este cea care mă duce ori de câte ori am nevoie să ajung pe undeva. Acum, Denisa e şoferul meu personal”, a declarat Raluca Tânase.

Mai mult decât atât, cum este o fire foarte ambiţioasă, Raluca a reuşit să îşi micşoreze perioada de suspendare a permisiului de conducere. „Am fost să dau examen şi am reuşit să reduc perioada de suspendare de la trei luni la o singură lună. Abia aştept să îmi ridic actul ca să pot conduce din nou. E foarte greu fără permis”, a mai spus artista.

Surorile Raluca şi Denisa Tănase au format trupa Bambi în decembrie 1999. În august 2000, Bambi a lansat primul videoclip, intitulat „Doi ochi căprui”, difuzat în premieră la Festivalul „Callatis” din Mangalia. Tot în august 2000, fetele au lansat şi primul lor album, numit „Bileţele de dragoste”. De atunci, cele doua surori s-au reinventat şi au încercat să nu părăsească topurile muzicale.