Raluca Lăzăruț a născut un băiețel. Fosta vedetă de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară: „Anul în care cresc un al doilea omuleț”

Raluca Lăzăruț a dat naștere celui de-al doilea copil în urmă cu două săptămâni. Femeia a fost foarte discretă cu sarcina, iar acum a adus pe lume și un băiețel.

29 oct. 2022, 13:12

Fosta vedetă de televiziune Raluca Lăzăruț a născut în urmă cu două săptămâni un băiețel sănătos. Aceasta a fost foarte secretoasă cu privire la sarcină, și abia acum o lună a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu burtica și anunța că este gravidă. Ea a fost felicitată de mai multe vedete de televizune, precum Simona Gherghe, Irina Nicolae și Cristian Mitrea.

„2022. Anul în care cresc un al doilea omuleț, dar încă nu pot să îmi țin vreo plantă în viață. Momentul sosirii… în această vineri”, a scris aceasta pe rețelele de socializare, cu puțin timp înainte să nască.

Raluca Lăzăruț a născut pe 14 octombrie, după ce, în urmă cu opt ani, s-a mutat defnitiv în Statele Unite ale Americii, unde a început o viață nouă. Numele băiețelului pe care fosta prezentatoare l-a adus pe lume este Enzo.

Citește și: Mamă și gemeni salvați de la moarte de trei echipaje SMURD. Femeia a născut în ambulanță

Raluca Lăzăruț este o mamă împlinită

Fosta vedetă mai are și o fetiță în vârstă de doi ani și jumătate, pe nume Gemma. „Gemma are 2 ani și jumătate, s-a născut pe un frig năpraznic, la început de ianuarie. M-am dus la spital într-o vineri dimineața, că doar ce altceva ai de făcut într-un weekend geros cânt tu ești o balenă. Am născut natural, deși românca din mine țipa după cezariană în primele luni, tot îl iscodeam pe doctor că de ce nu vrea să mă opereze. Ăla mi-a tot explicat că nu e o intervenție ușoară, că se taie multe rânduri de mușchi, că recuperarea e mult mai grea decât la naștere naturală și că de obicei americancele fac o dramă când li se spune că trebuie să nască prin cezariană dintr-un motiv sau altul. El foarte chill și relaxat de altfel, mi-a și spus că nu vrea să mă piardă ca și pacientă și că o să mă taie de nu mă văd dacă țin morțiș, dar că nu înțelege motivele. Nici eu nu le înțelegeam, dar efectiv am trăit într-un mediu unde cezariana era privită ca pe ceva natural, deși, evident, nu e nici pe departe ceva natural. Inclusiv mama ne-a născut pe mine și pe frate-mio prin cezariană fără să aibă vreo problemă și fără să ia măcar în calcul nașterea vaginală (vaginal birth e termenul folosit aici pentru nașterea pe cale naturală). Că nu erau pe vremuri decât două opțiuni, bisturiul sau metoda preistorică prin care se întâmpla cam ce aveai noroc să se întâmple. Erai cumva la mâna destinului, medicina nu avea cu ce să te ajute prea mult în privința asta”, a scris Raluca Lăzăruț, pe blogul său.

Citește și: Gabriela Cristea, internată de urgenţă la ora 5 dimineaţa! Probleme grave pentru vedeta TV