Raluca Moianu, pregătită să-și refacă viața la cinci ani de la moartea soțului. Reacția neașteptată a fiicei sale când a auzit că tatăl ei va fi înlocuit

Raluca Moianu e mai pregătită ca oricând să-și refacă viața. Soțul ei a murit în 2018, iar vedeta a fost nevoită să-și crească singură fiica, pe Mara Ilinca. Cele două sunt cele mai bune prietene și au o comunicare foarte bună. Își spun toate secretele și vorbesc deschis despre varianta ca Raluca Moianu să își găsească un nou partener.

20 mart. 2023, 13:05
Raluca Moianu, pregătită să-și refacă viața la cinci ani de la moartea soțului. Reacția neașteptată a fiicei sale când a auzit că tatăl ei va fi înlocuit

Raluca Moianu a vorbit în ultima vreme despre posibilitatea de a se implica într-o nouă relație. Fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” e deschisă să-și găsească un nou partener, la cinci de când a rămas văduvă, iar fiica ei o susține în acest sens.

Citește și Raluca Moianu, mărturisiri dureroase despre fostul soţ, care a murit de cancer: Durerea nu dispare, am nişte prieteni cu care joc „Trenuleţe”

„Mara mea are 18 ani acum, este o domnișoară în toată firea. Se pregătește să intre la facultate. Pot comunica orice cu ea și nu avem problemele. Probabil că orice viitor partener o să fie lângă mine, Mara o să fie de acord. Dar eu nu caut un bărbat în mod special, am spus doar că sunt deschisă spre a avea o relație și dacă Dumnezeu vrea asta eu nu o să mă opun”, a mărturisit Raluca Moianu, în exclusivitate pentru Click!

Prezentatoarea tv a dezvăluit cum ar vrea să fie potențialul ei partener. „Îmi doresc ca viitorul bărbat care o să fie lângă mine să fie un gentelmen, mai exact să fie un bărbat educat, să am ce să comunic cu el și să rezonăm. Eu sunt iubitoare de teatru, de spectacole de balet, deci se înțelege cam cum trebuie să fie bărbatul de lângă mine”, a mai spus Raluca Moianu, pentru Click!.

Citește și George Simion și soția sa au apărut cu bebelușul în brațe, la 9 luni de la nuntă. ”Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii!”

Raluca Moianu a povestit și despre fiica ei și ce interese și planuri are pentru viitorul ei profesional. „Mara vrea să aplice pentru facultatea de Drept, își dorește să devină magistrat, iar eu nu mă opun. Dacă ei asta îi place, asta să facă. Nu vrea televiziune, nu îmi moștenește această parte a mea. Dar eu sunt foarte încântată de alegerea de viitor pe care vrea să o facă”, a adăugat Raluca Moianu.