Raluca Pastramă este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Ibrahim mi-a dovedit că mă iubeşte”

Raluca Pastramă este însărcinată. O nouă bombă a explodat în showbiz, la doar câteva zile după ce Pepe, fostul ei soţ, a anunţat că iubita lui este însărcinată. Se pare că cei doi vor deveni din nou părinţi, însă nu ai aceluiaşi copil.

03 mart. 2022, 15:26

Raluca Pastramă este însărcinată. Fosta soție a lui Pepe urmează să devină mămică pentru a treia oară. După divorțul de artist, și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim. Cei doi îndrăgostiți își țin relația departe de ochii curioșilor, însă de curând au făcut un anunț total neașteptat.

Raluca Pastramă este însărcinată

Raluca Pastramă l-a cunoscut anul trecut pe Ibrahim, un bărbat de 27 de ani, de origine arabă, de care s-a îndrăgostit nebuneşte. Vedeta este însărcinată în șase luni, peste aproximativ trei luni urmează să aducă pe lume un bebeluş. Nu se ştie deocamdată dacă va avea fetiţă sau băieţel.

Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă, pentru Cancan.ro.

Pepe a anunţat că iubita lui e gravidă

Pepe a anunțat într-un mod inedit că o să devină tată pentru a treia oară. În timpul unui spectacol, acesta le-a spus admiratorilor cât e de fericit pentru că va avea un copil cu iubita lui.

Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a mărturisit Pepe, pe scenă.