Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu NOUA IUBITĂ. De la divorţ au trecut doar 4 LUNI

Pepe s-a afişat pentru prima dată în public alături de noua femeie din viața lui. Cei doi au petrecut în week end la o terasă alături de prieteni, apoi au fost surprinși sărutându-se.

15 iun. 2021, 10:57
Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu NOUA IUBITĂ. De la divorţ au trecut doar 4 LUNI

Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu NOUA IUBITĂ. Fosta soție a cântărețului a aflat despre situația amoroasă a artistului şi că Yasmine e noua femeie din viața lui.

Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu NOUA IUBITĂ

Fosta soție a lui Pepe a avut o primă reacție după ce artistul s-a afișat alături de noua femeie din viața lui la doar patru luni de la divorț. „Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, a spus Raluca Pastramă pentru Playtech.

Pepe și noua sa iubită surprinși într-un sărut pătimaș. Femeia care l-a pus pe jar pe latino-lover-ul României

Aceasta a mai dezvăluit că ea a fost cea care a pus punct căsniciei cu cântărețul deoarece simțea că lucrurile nu mai funcționau în relația lor de ceva vreme: „Am luat greu decizia, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră, dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!”.

Pepe și Raluca au împreună două fiice, Rosa și Maria.


loading...
Partenerii noștri