Raluca Podea, înşelată înainte de nuntă. Declaraţii emoţionante despre drama prin care trece

Raluca Podea a încheiat relația de un an cu iubitul său, după ce a aflat că a fost înșelată, în timp ce se afla în Dubai, într-o mică vacanță, iar iubitul ei rămăsese în București.

02 mai 2018, 07:23
Raluca Podea, înşelată înainte de nuntă. Declaraţii emoţionante despre drama prin care trece

„Eram foarte bine… Un bărbat, când nu-și încheie socotelile din trecut, nu e bine. A mers pe mai multe direcții. Virtual, era cu mult mai multe persoane, era și cu o persoană cu care fusese în trecut, am descoperit în decursul acestei luni” a spus Raluca Podea, potrivit click.ro.

Citeşte şi Soţia lui Pepe, în culmea fericirii. A făcut anunţul, iar fanii sunt în extaz. „Inima mea…”

Mai mult, recunoaște Raluca Podea, a descoperit infidelitatea iubitului ei din întâmplare, iar asta s-a întâmplat chiar înainte de a stabili data nunții. „ Eu, când sunt într-o relație, nu mă duc nici în stânga nici în dreapta. Și pentru că sunt deschisă, Dumnezeu îmi arată. Mi-am luat bagajele și am dispărut! El știe că sunt nebună și că aflu! Eu știu tot, că fac pe proasta, asta este partea a doua! L-am blocat peste tot, apoi l-am deblocat, dar mă blocase și el…și când am văzut asta, l-am blocat și eu din nou! Am un copil, am o familie, dar el a spus, uite că ne asumăm împreună, că așa este normal… Adică el a fost de acord să ne afișăm, să ne punem poze. Eu am făcut lucrul ăsta, dar el nu și-a pus. El comunica cu mama acasă, știa ziua când eu vin acasă. De ce nu a venit la aeroport să mă aștepte? Când spui că iubești pe cineva, nu te doare în fund. Eu nu am greșit și nu am făcut niciun rău nimănui. Am mai descoperit și înainte, dar el mi-a promis că va face în așa fel încât să nu mă deranjeze”, a mai spus Raluca Podea.

„Cine te iubește, te caută, eu nu alerg! Se întâmplă să fiu mai prostuță, deși într-o relație sunt destul de autoritară! Eram teroristă, eram tot timpul cu el. I-am zis „să nu te prind cu vreuna prin oraș, că vă rup cu bătaia pe amândoi”…”, a mai povestit blondina.


loading...
Partenerii noștri