Raluca Sandu, precizări despre recidivarea cancerului lui Mircea Sandu

Mircea Sandu se află în aceste zile pe Coasta de Azur, la Nisa, în oraşul unde s-a tratat de cancer, iar presa speculează că boala a recidivat. Fiica fostului preşedinte FRF a reacţionat şi a declarat că tatăl său este sănătos.

04 apr. 2014, 12:58
Raluca Sandu, precizări despre recidivarea cancerului lui Mircea Sandu

Anunţul că nu va mai candida la alegerile pentru preşedinţia FRF, care au avut loc luna trecută, le-a dat pentru prima dată apă la moară „răspândacilor” care au lansat zvonul că Mircea Sandu este din nou bolnav după ce învinsese cancerul în urmă cu ceva timp, scrie ziarulring.ro.

Verva fostului preşedinte FRF a arătat însă altceva. De câteva zile, Mircea Sandu este plecat în Franţa, la Nisa, chiar acolo unde, în urmă cu doi ani, mergea pentru tratament, lăsând din nou loc de speculaţii, presa vehiculând ideea că necruţătoarea boală ar fi recidivat.

Citeşte şi CUTREMUR ÎN FOTBAL: Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, judecaţi pentru corupţie

Raluca Sandu a ţinut să lămurească lucrurile, declarând că tatăl său este perfect sănătos. „Tata este sănătos tun, dar efectuează periodic controale medicale. Acum este în vacanţă, iar faptul că boala ar fi recidivat, aşa cum am citit prin ziare, este o aberaţie totală”, a spus Raluca Sandu.

Citeşte şi Renta viageră a lui Mircea Sandu a fost REDUSĂ

Operat de două ori de cancer Fostul preşedinte FRF a avut două cumpene legate de cancer. Prima dată se întâmpla prin 2009, când a primit vestea că este bolnav. A început, atunci, o lungă şi grea perioadă de tratamente, şedinţe de chimioterapie şi operaţii. Un an mai târziu se declara vindecat. Ei bine, n-a fost aşa. În 2012, „Naşu'” a primit a doua lovitură. Analizele au arătat că boala a recidivat. Sandu a fost nevoit să ia din nou drumul clinicii din Nisa, acolo unde s-a tratat şi prima dată. A învins şi a doua oară, fiind declarat vindecat.