Raluca Sandu se pregăteşte să devină mamă a doua oară. Fostul soţ i-a dat o mare lovitură

Raluca Sandu şi Todd Medina s-au despărţit în urmă cu cinci ani, dar s-au judecat până de curând, pentru paternitatea fiicei Ralucăi. Acum, drumurile celor doi foşti soţi par să se fi separat definitiv, mai ales după anunţul făcut de luptător.

22 iul. 2014, 15:24

Raluca Sandu a născut o fetiţă în timpul căsniciei cu Todd Medina, dar se pare că aceasta este a lui Ciro Castellano. Potrivit cancan.ro, între cei doi foşti soţi au avut loc numeroase procese, în care Raluca ba i-a cerut să recunoască fetiţă şi să o treacă pe numele lui, ba să îi retragă numele, după ce iniţial s-au îndeplinit formalităţile cerute de ea.

Acum, însă, se pare că totul s-a terminat, după ce fosta tenismena s-a angajat într-o relaţie cât se poate de serioasă cu afaceristul Ziv Tetelman, cel căruia îi va şi dărui un copil, cât de curând.

Citeşte şi Scandal MONSTRU în familia lui MIRCEA SANDU. Veste ŞOC despre FIICA SA

Todd Medina şi-a făcut şi el o nouă iubită, pe nume Maleigha Ornelia, o brunetă care îi seamăn Ralucăi Sandu şi se pare că relaţia lor merge foarte bine, iar cei doi şi-au făcut chiar planuri serioase. „Todd i-a dăruit inelul de logodnă. Şi urmează în curând să facă nuntă, dar cel mai probabil vara viitoare. Sunt foarte fericiţi împreună”, a declarat o sursă din anturajul luptătorului, pentru cancan.ro.

Cât despre relaţia cu Raluca, Todd Medina declarase la începutul lunii pentru sursa citată: „Nu ştiu cine este tatăl fiicei Ralucăi şi nici nu mă interesează. Nu este treaba mea. Mă bucur că s-a terminat şi că îmi pot vedea liniştit de viaţă. În perioada căsniciei cu Raluca mi-am dorit un copil, însă nu a fost să fie. Ea nu cred că şi-a dorit„.