Raluca şi Walter Zenga, DECIZIE RADICALĂ după 10 ANI DE CĂSNICIE

Raluca şi Walter Zenga sunt căsătoriţi de 10 ani şi locuiesc în Dubai, chiar dacă fostul mare portar al Italiei este în acest moment şomer de lux după ce a antrenat mai multe echipe din zona arabă.

08 apr. 2015, 14:17
Raluca şi Walter Zenga, DECIZIE RADICALĂ după 10 ANI DE CĂSNICIE

Raluca Zenga și Walter Zenga vor sărbători 10 ani de căsnicie, ocazie cu care au luat o decizie radicală.

„Pe 23 mai, anul acesta, vom împlini 10 ani de căsătorie. Deci plănuim o petrecere pe cinste, de preferinţă într-o stațiune specială, foarte romantică, în care să ne reînnoim jurămintele de iubire cu o ceremonie de suflet… alături de prietenii noştri apropiaţi”, a anunţat Raluca Zenga în Click.

Familia Zenga va petrece Paştele la Dubai: „Părinții mei au venit la noi cu vopsea de ouă, cu preparate pentru a face drob și stufat de miel, piftie de curcan, pască practic încărcați cu tot ceea ce trebuie pentru un Paște tradițional românesc! De când am copii am înțeles importanța păstrării tradițiilor în familie, așa că mă străduiesc să învăț de la mama tainele drobului, ale piftiei de curcan, al fripturii de miel și al ciorbiței sau a stufatului, meșteșugul deliciosilor cozonaci și al prăjiturii numite Pască”.