Raluca Turcan anunţă că nu mai sunt bani pentru pensii: „Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii”. Budăi: „Ne sperie bunicii şi părinţii”

Raluca Turcan a anunţat că nu mai sunt bani pentru plata pensiilor şi a alocaţiilor, chiar în ziua în care partidele au mers la consultările de la Cotroceni. Marius Budăi, cel despre care se spune că ar putea fi noul ministrul al Muncii, a reacţionat imediat.

22 nov. 2021, 13:02
Raluca Turcan anunţă că nu mai sunt bani pentru pensii: „Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii”. Budăi: „Ne sperie bunicii şi părinţii”

Raluca Turcan anunţă că nu mai sunt bani pentru pensii. Ministrul Interimar al Muncii face acuzaţii dure la adresa lui Florin Cîţu şi îi cere demisia din fruntea partidului. La scurt timp după dezvăluirile ministrului interimar al Muncii, Florin Cîţu a trimis Corpul de Control la sediul Ministerului.

Raluca Turcan: Florin, eşți dispus să joci la poker până şi banii de pensii

Ministrul interimar al Muncii a răbufnit la adresa lui Florin Cîţu, pe un grup intern al PNL.

”Florin, eşți dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău şi-ti spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre in postările de pe Facebook.

Momentul acesta este o rușine pentru PNL şi cred că Preşedintele PNL ar trebui să-şi depună demisia, împreuna cu echipa de negociere!” a scris ministrul interimar al Muncii, pe grupul intern al PNL.

După ce a făcut aceste dezvăluiri, Raluca Turcan anunţă că Florin Cîţu ar fi trimis Corpul de Control la sediul Ministerului Muncii.

Citeşte şi Raluca Turcan îi cere demisia lui Cîţu, după negocierile cu PSD: „V-aţi milogit la Ciolacu pentru a prinde un colţ de pâine!”

Marius Budăi a reacţionat imediat după anunţul făcut de Turcan şi o critică pe aceasta.

”Dânsa face aceste afirmaţii azi, când ştie că nu va mai fi ministru. De ce a tăcut până acum? Sub nicio formă nu e aşa. Dacă până joi va fi învestit Guvernul, chiar dacă nu sunt bani, se va face o rectificare bugetară şi problemele vor fi rezolvate. Dar e cumva hilar. Până azi dimineaţă susţinea că nu sunt probleme, iar acum, când a văzut probabil că nu mai e pe nicio listă de miniştri la PNL, ne sperie părinţii şi bunicii. Sigur va fi rectificare bugetară.

Dacă Guvernul va fi învestit până joi, se va face rectificarea. Sigur, trebuie să verificăm dacă ceea ce spune dumneaei este adevărat, pentru că până acum spunea că nu sunt probleme. Cine ajunge la ministerul Muncii va cere execuţia bugetară şi va şti ce să discute în cadrul Guvernului, cu ministrul Finanţelor, să ceară rectificare, sumele necesare. Nu e o logică corectă că până azi nu erau probleme şi azi sunt”, a declarat Marius Budăi, potrivit DcNews. 

Florin Cîțu, reacție dură după ce Raluca Turcan i-a cerut demisia

Liderul PNL a evitat să spună luni dacă echipa sa a negociat mai prost cu PSD decât a făcut-o  Ludovic Orban cu USR.

„Am avut o echipă de negocieri. A fost supusă la vot astăzi echipa de miniștri și a trecut cu majoritate. Eu m-am uitat la tot ce s-a întâmplat în această perioadă și cred că Ministerul de Finanțe este important pentru orice prim ministru, dar în același timp Ministerul Fondurilor Europene are un rol foarte important. PNRR așa cum a fost negociat rămâne în picioare”, a spus Cîțu.

Referitor la solicitarea Ralucăi Turcan, liderul PNL a spus că aceasta trebuie să-şi asume dacă nu mai sunt fonduri pentru pensii şi alocaţii.

„Doamna Turcan dacă avea ceva de spus putea să vină astăzi la ședința BPN. Este ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”, a spus Cîţu.

Citeşte şi Dan Motreanu, al doilea lider PNL care îi cere demisia lui Florin Cîţu: „Votul cerut astăzi pentru o alianţă cu PSD este absolut imoral şi neprincipial!”


loading...
Partenerii noștri