Raluca Turcan, de nerecunoscut. Transformarea fizică a actualului vicepremier, ce operaţii şi-a făcut FOTO

Raluca Turcan este noul vicepremier al României în Guvernul condus de Ludovic Orban, dar este poate una dintre cele mai elegante femei din politica românească.

15 nov. 2019, 09:15

Raluca Turcan s-a născut pe 2 aprilie 1976, la Botoşani. A intrat în politică în anul 2000, iar din anul 2004 a fost cooptată în conducerea PNL. A avut întordeauna grijă de aspectul său, diferenţele fiind sesizabile. O analiză profesionistă făcută de revista OK! scotea în ecidenţă pe care principalele schimbări făcute de Raluca Turcan în înfăţişare.

„Nu putem, însă, să nu observăm şi ajustările făcute la nivelul feţei – şi aici nu ne referim la machiaj, ci la modificările făcute cu ajutorul bisturiului şi a fillerelor. Cel puţin, asta reiese comparând vechile sale fotografii cu cele noi. De pildă, în 2005, când era membră a PNL, nu îşi făcuse încă nici o operaţie estetică. În schimb, din 2008, Raluca Turcan are un nas mai mic şi buze mai pline. Tot prin analiza comparativă a fotografiilor, bănuim că botoşăneanca şi-a făcut şi lifting facial, şi-a injectat pomeţii şi şi-a ridicat sprâncenele. Desigur, totul pentru a-şi îmbunătăţi imaginea. O sfătuim, însă, pe soţia lui Valeriu Turcan să fie prudentă cu aceste intervenţii estetice, ca să nu ajungă precum starurile hollywoodiene care au căzut victime acestui trend şi s-au ales, într-un final, cu trăsături ca de pisică„, se arată în materialul OK!.

La un moment dat, Raluca Turcan chiar a defilat pe scenă, la Bucharest Fashion Week, prezentând o rochie de seară din colecţia Galinei Pânzaru. Specialiștii susțin că Raluca Turcan și-a făcut lifting de sprâncene cu fire de suspensie și și-a îndepărtat cearcănele. Pentru acest lucru, fie s-a injectat, fie și-a făcut o blefaroplastie inferioară. Și-a făcut și conturul buzelor, iar șanțurile nazolabiale au dispărut datorită injecțiilor cu botox.

Raluca Turcan este noul vicepremier al României în Guvernul condus de Ludovic Orban.