Raluca Turcan, PDL: Trebuie să ne uităm întâi la proiecte când stabilim candidatul la prezidenţiale

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat miercuri că nu ar putea să susţină niciodată o persoană care să candideze la alegerile prezidențiale dacă aceasta nu este în acord cu valorile morale şi profesionale.

02 oct. 2013, 12:54
Raluca Turcan, PDL: Trebuie să ne uităm întâi la proiecte când stabilim candidatul la prezidenţiale

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat miercuri că nu ar putea să susţină niciodată o persoană care să candideze la alegerile prezidențiale dacă aceasta nu este în acord cu valorile morale şi profesionale. Potrivit Agerpres, Turcan nu este angrenată în competiţia din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la funcţia de preşedinte al României.

În plus, ea consideră că trebuei ales candidatul care are cel mai bun proiect pentru această funcție. „Cred că cel mai important este să ne uităm întâi la proiecte, să discutăm despre proiecte şi abia apoi pe persoane. Ca membru al PDL nu aş putea susţine niciodată o persoană care să candideze la preşedinţia României dacă nu este în acord cu valorile morale şi profesionale ale partidului în raportul lui cu Partidul Popular European”, a spus Raluca Turcan la o conferinţă de presă.

De asemenea, Turcan a spus că este de acord cu declaraţia preşedintelui PDL, Vasile Blaga, potrivit căreia prim-vicepreşedintele PDL şi premierul guvernului alternativă al partidului, Cătălin Predoiu, ar putea fi candidatul potrivit pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor.