Raluca Turcan: PNL va vota împotriva bugetului pe 2017. PSD joacă la cazino soarta economiei româneşti

Preşedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, a declarat, marţi, că Partidul Național Liberal va vota împotriva bugetului de stat pe anul 2017, despre care spune că este "nerealist şi înșelător". Mai mult, spune Turcan, "PSD aruncă România în spirala populistă și joacă la cazino soarta economiei românești".

31 ian. 2017, 15:54
Raluca Turcan: PNL va vota împotriva bugetului pe 2017. PSD joacă la cazino soarta economiei româneşti

„PNL a decis în grupurile reunite să voteze împotriva bugetului de stat pe anul 2017 propus de PSD. După mimarea prudenței economice din perioada campaniei electorale, PSD aruncă România în spirala populistă și joacă la cazino soarta economiei românești. Bugetul pe anul 2017 este un buget slab, este un buget nerealist, nesustenabil și înșelător. Este bazat pe o creștere economică contrazisă de toate centrele economice de prognoze, de asemenea este gândit pe o creștere a veniturilor imposibil de realizat și pe o sumă imposibil de obținut din fonduri europene, ceea ce înseamnă că toate cheltuielile anunțate de PSD care au creat așteptări oamenilor nu vor putea fi realizate”, a declarat Raluca Turcan, la finalul reuniunii parlamentarilor liberali.

Liderul PNL a spus că parlamentarii partidului vor depune amendamente, atât pe construcţia generală a bugetului, cât şi pe domenii precum educaţia, sănătatea, precum şi pentru sistemul penitenciar.