Raluka, dezvăluiri fără perdea. A dat totul din casă. Ce nu ştiai despre artistă

Raluka a dat totul din casă şi le-a povestit fanilor săi cinci lucruri pe care nu le ştie nimeni despre ea. Cântăreaţa a mărturisit că devine extrem de irascibilă atunci când este obosită şi a dezvăluit ce o enervează cel mai tare.

03 apr. 2022, 09:37
Raluka, dezvăluiri fără perdea. A dat totul din casă. Ce nu ştiai despre artistă
Raluka, dezvăluiri fără perdea. A dat totul din casă. Ce nu ştiai despre artistă

Raluka, dezvăluiri fără perdea. Cântăreaţa a dat totul din casă. Artista a dezvăluit lucruri pe care nu le ştie nimeni despre ea.

Raluka, dezvăluiri fără perdea. A dat totul din casă

Cântăreaţa a mărturisit că devine irascibilă atunci când este obosită şi că se enervează foarte tare în trafic. Artista le-a mai spus fanilor că are o slăbiciune pentru ciocolată şi că în copilărie prefera să se joace mai mult cu băieţii decât cu fetele.

Citeşte şi Raluka, dezvăluiri emoţionante despre copilărie. „Provin dintr-o familie modestă. Viața nu a fost tocmai ușoară”

„Sunt foarte irascibilă când sunt obosită, mănânc extrem de multă ciocolată și, când spun extrem, chiar vorbesc serios, mă enervez cel mai tare în trafic, încă n-am reușit să depășesc momentul ăsta. Iubesc cel mai mult din lume animăluțele și când eram mică eram mai mult băiețel, decât fetiță. Mă jucam mai mult cu băieții și avem jucării mai multe de băieți, decât de fete.”  declarat artista la UTV.

Deşi acum are un ten impecabil, cântăreaţa a avut mari probleme cu acneea. Artista a refuzat chiar să meargă la evenimente din cauza coşurilor.

„Când te confrunți cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de ușor la depresie. Pentru că alergi la toți doctorii și iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile în care mă izolam până se mai remediau problemele. Și perioade în care mă resemnam cu ideea că așa voi fi toată viața. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Și să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările. Am avut și momente în care nu m-am prezentat la anumite evenimente din acest motiv. Pe stradă am ieșit întotdeauna”, a povestit cântăreaţa pentru EGO.ro.

Puţină lume ştie că Raluka suferă de  acluofobie. Artista a mărturisit că nu poate sta într-o cameră în care este întuneric.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a povestit artista la podcastul lui Damian Drăghici.

Citeşte şi Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!