Raluka, înlocuită la SuperStar România? Drama prin care trece artista: „Am petrecut 12 ore în spital”

Raluka, înlocuită la SuperStar Româniai? Artista face parte, alături de Smiley, Marius Moga şi Carla's Dreams, din juriul emisiunii de la Pro TV. În aceste momente, cântăreaţa trece prin clipe grele, după ce mama ei a ajuns pe mâna medicilor.

01 nov. 2021, 18:52
Raluka, înlocuită la SuperStar România? Drama prin care trece artista: „Am petrecut 12 ore în spital”
Raluka, înlocuită la SuperStar România?

Raluka, înlocuită la SuperStar România? Fanii s-au îngrijorat foarte tare când au văzut-o pe artistă plecând în Turcia, alături de consilierul medical, Ensar Duman şi s-au gândit că poate nu o să mai poată juriza concursul.

Cântăreaţa a explicat pe reţelele de socializare că încearcă să îşi ajute mama, care are nişte probleme de sănătate, astfel a apelat la cei mai buni medici. Chiar dacă trece prin momente grele, nu renunţă la proiectele profesionale.

Citeşte şi: Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!

Raluka, înlocuită la SuperStar România?

Știți că mereu vreau să vă împărtășesc numai întâmplări fericite și numai lucruri pozitive, de aceea, până acum, nu am vrut să vă spun de ce am plecat cu mama în Turcia. După ziua de astăzi, după mai bine de 12 ore petrecute în spital, simt nevoia să vă povestesc pe scurt ce am trăit aici.

În primul rând, nu mi-a venit să cred că eu chiar eram într-un spital. Designul, atmosfera, oamenii, totul este făcut astfel încât să îți mai ia grijile de pe umeri. Doctorii de aici sunt niște oameni de milioane, cu suflet mai mare decât ne putem închipui noi vreodată.

Da, vreau aici să îi mulțumesc prietenului meu Ensar Duman, care mi-a recomandat acest spital, unde sperăm să reușim să găsim cea mai bună soluție pentru îmbunătățirea stării mamei mele”, a scris Raluka pe Instagram, ca răspuns pentru fanii săi, care i-au adresat multe întrebări.

Raluka, pe patul de spital, la Terapie Intensivă

Vedeta a postat o fotografie cu ea, pe patul de spital. „Ori la bal, ori la spital. Rămâne competiție”, a scris Raluka la descriere.

La scurt timp, a postat, în aceeași ipostază, o imagine și cu Juno, fostul iubit al cântăreței Jo. Imaginile cu cei doi sunt semnul clar că artiștii pregătesc o nouă colaborare muzicală, care poate purta chiar numele pe care Raluka l-a scris în descrierea fotografiei.

Un alt indiciu către acest lucru este faptul că fostul iubit al lui Jo și-a sters aproape toate fotografiile de pe contul lui personal de Instagram și a postat o imagine cu Raluka.

În fotografia cu pricina, cei doi se aflau într-o cadă, iar Juno o ținea în brațe pe Raluka. Chiar dacă a scris în descrierea imaginii „Un capitol nou”, fanii și-au dat imediat seama că cei doi urmează să scoată o piesă împreună.