Raluka, pe patul de spital, la Terapie Intensivă. Ce se întâmplă, de fapt, cu artista

Raluka și-a speriat teribil fanii, fotografiindu-se pe patul de spital, la secția de Terapie Intensivă, în contextul actual al pandemiei de coronavirus. Artista a fost infectată anul trecut, iar fanii au aflat, de fapt, ce se întâmplă cu artista!

29 sept. 2021, 18:01
Raluka, pe patul de spital, la Terapie Intensivă. Ce se întâmplă, de fapt, cu artista

Raluka, pe patul de spital, la Terapie Intensivă. Jurata de la „SuperStar” s-a fotografiat pe patul de spital, chiar la secția de Terapie Intensivă, în condițiile în care pandemia de coronavirus face din ce în ce mai multe victime în România!

Raluka, pe patul de spital, la Terapie Intensivă

Tot mai multe vedete au fost infectate și au ajuns la spital. După ce Alina Pușcău s-a fotografiat la ATI, la un spital din Capitală, la fel şi Alina Eremia, de data aceasta și Raluka a făcut același lucru. „Ori la bal, ori la spital. Rămâne competiție”, a scris Raluka în descrierea fotografiei. Fanii s-au îngrijorat imediat, dar ar trebui să fie liniștiți!

Pepe a vorbit, în sfârşit, despre relaţia cu Raluka. Ce spune artistul despre timpul petrecut cu frumoasa cântăreaţă: O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe!

Ce s-a întâmplat, de fapt? Raluka a postat o fotografie în aceeași ipostază și cu Juno, fostul iubit al cântăreței Jo. Imaginile cu cei doi sunt semnul clar că artiștii pregătesc o nouă colaborare muzicală, care poate purta chiar numele pe care Raluka l-a scris în descrierea fotografiei. Un alt indiciu către acest lucru este faptul că fostul iubit al lui Jo și-a sters aproape toate fotografiile de pe contul lui personal de Instagram și a postat o imagine cu Raluka. În fotografia cu pricina, cei doi se aflau într-o cadă, iar Juno o ținea în brațe pe Raluka. Chiar dacă a scris în descrierea imaginii „Un capitol nou”, fanii și-au dat imediat seama că cei doi urmează să scoată o piesă împreună.