RĂMĂŞIŢE UMANE, descoperite într-o pădure din Gorj

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru şi cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Gorj fac cercetări în urma descoperirii pe raza comunei Bolboşi a unor rămăşiţe umane.

05 nov. 2014, 11:44
RĂMĂŞIŢE UMANE, descoperite într-o pădure din Gorj

Fragmentele osoase au fost descoperite de către un localnic care tăia lemne din pădurea de pe raza comunei Bolboşi. Din primele verificări se pare că rămăşiţele aparţin unei femei dispărută de la domiciliu în urmă cu aproximativ 18 ani, potrivit Agerpres.

În data de 4 noiembrie, Aldea Ion, din comuna Bolboşi, în timp ce tăia lemne din pădurea de pe raza comunei a găsit mai multe fragmente osoase de natură umană şi resturi de obiecte de vestimentaţie. Din primele verificări, se pare că fragmentele aparţin numitei Eftenie Polina, dispărută de la domiciliu în urmă cu circa 18 ani. Se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate cui aparţin fragmentele osoase. Cauza va fi înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru având ca obiect moarte suspectă. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul IPJ Gorj, Serviciul Investigaţii Criminale care au procedat la efectuarea cercetării la faţa locului, ridicarea fragmentelor osoase şi a obiectelor de vestimentaţie şi înaintarea acestora la Serviciul de Medicină Legală Gorj„, a afirmat prim-procurorul Constantin Costescu.

CITEŞTE ŞI: Descoperire INEXTRICABILĂ făcută de nişte COPII într-un râu: Poliţiştii nu ne-au crezut când am sunat VIDEO