Ramon Chicireanu, fost concurent MasterChef, are nevoie de ajutor pentru a-şi salva viaţa

Ramon Chicireanu, fost concurent „MasterChef“, are nevoie urgentă de ajutor pentru a-şi putea permite tratamentele care îi pot salva viaţa. bucătarul suferă de cancer limfatic.

07 mart. 2020, 10:07

Ramon Chicireanu, cunoscut pentru participarea la show-ul culinar difuzat de Pro TV, a fost diagnosticat în urmă cu doi ani cu cancer limfatic.  

În 2018, bucătarul a fost operat în Germania, însă boala a recidivat agresiv.   În prezent, Ramon  Chicireanu are nevoie de sprijin financiar pentru a relua tratamentele extreme de costisitoare, iar prietenii lui fac un apel umanitar pe Facebook.   

Mesajul sfâşietor postat pe Facebook de Gabi de la „MasterChef”, înainte de a muri

„Nu există cuvinte care să poată reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorătoare – surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit – plin de perfuzii, găurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut – acestea sunt imaginile unui om care duce o luptă pe viaţă şi pe moarte… Toate aceste investigaţii,  operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare, iar Ramon îşi doreşte să continue această luptă pentru că el ştie cum să o câştige. Noi oamenii avem o putere fantastic – aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi să le oferim apropiaţilor o nouă şansă la viaţă“, se arată în textul campaniei iniţiate pe Facebook.  

Conturi deschise pentru donatii:

Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON

Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR SWIFT UGBIROBU

Titular cont Chicireanu Roxana Elena Cont deschis la Garanti BBVA