Ramona Bădescu este GRAVIDĂ la 51 DE ANI. Cine este tatăl copilului

Ramona Bădescu și partenerul ei de viață și-au propus să recurgă la fertilizare in vitro, inițial, pentru a li se îndeplini dorința de a deveni părinți însă vedeta a aflat era deja însărcinată atunci când a mers la doctor.

12 sept. 2019, 05:08
Ramona Bădescu este GRAVIDĂ la 51 DE ANI. Cine este tatăl copilului

Ramona Bădescu este foarte emoționată, însă trăiește, de asemenea, o stare de „frică și responsabilitate”.

„Trăiesc o emoţie enormă, dar şi o frică şi o responsabilitate, pentru că nu peste mult timp voi naşte, aşa că încă citesc despre sfaturile care li se dau mămicilor după naştere. Este lucrul cel mai frumos care cred că i se poate întâmpla unei femei, confirmarea deplină a vieţii sale, de a deveni mamă. Tot ce mi se întâmplă trăiesc la maximum, râd mai mult, plâng mai mult, tot ceea ce mă înconjoară e un carusel de emoţii”, a spus Ramona Bădescu pentru Ok!Magazine.

Ramona Bădescu, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despte FOSTUL SOŢ. „M-a lovit foarte mult, fără nici o justificare”

Cât despre partenerul ei de viață, Ramona Bădescu nu i-a divulgat, încă, identitatea: „Am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă, o iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial”.