Ramona Bădescu: „Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui”. Primele imagini cu Ignazio FOTO

Ramona Bădescu, 52 de ani, are un băiețel minunat, pe Ignazio, care are deja un an și 4 luni. Actrița și cântăreața româncă, stabilită de 30 de ani în Italia, la Roma, a trecut prin momente grele la sfârșitul anului 2020.

23 ian. 2021, 11:45

Ramona Bădescu şi-a pierdut tatăl în luna noiembrie a anului trecut, după ce s-a infectat cu Covid-19. Imediat, a adus-o pe mama sa la Roma, unde aşteaptă botezul lui Ignazio, amânat din cauza pandemiei.

Ramona Bădescu şi-a pierdut tatăl în 2020

„Anul 2020 a fost cel mai urât an din viața mea, marcat de apariția acestui virus necruțător care mi l-a luat pe tata în luna noiembrie, chiar cu 12 zile înainte de ziua mea. Am trecut printr-un moment foarte trist și greu de explicat, pentru că oricât am fi de mari sau maturi sau în vârstă, părinții rămân pentru noi așa cum îi vedeam când eram mici. Mama era și ea atunci testată pozitiv cu Covid-19, era acasă, în izolare, dar mulțumesc lui Dumnezeu, s-a refăcut”, a spus vedeta pentru Click!.

Ignazio spune „mama”

„Ignazio crește, are un an și patru luni acum, spune „mama” și mă topește! Îmi dau seama că este o împlinire fantastică să fii mamă, e o menire, dar e și un sacrificiu care merită! Eu pe mama mea am iubit-o mereu, dar acum cu atât mai mult îmi dau seama ce înseamnă să fii mamă. Mă gândesc și la părinți, și la datoria lor, că ne-au crescut. Mă gândesc că mulți copii uită de părinți și de sacrificiile pe care ei le-au făcut pentru ei și nu mi-aș dori să i se întâmple așa și lui Ignazio”, a mai spus Ramona Bădescu.

Interviul integral AICI.

 

 

 


loading...