Ramona Bădescu mai vrea un copil: „O fetiţă mi-aş dori sau gemeni”

Ramona Bădescu mai vrea un copil. În 2019, actriţa a devenit pentru prima oară mamă la 50 de ani, iar acum se bucură de băiatul ei, care are deja doi anişori. Acum, vedeta a şocat pe toată lumea când a declarat că îşi mai doreşte o fetiţă sau chiar gemeni.

03 dec. 2021, 16:34
Ramona Bădescu mai vrea un copil: „O fetiţă mi-aş dori sau gemeni”
Ramona Bădescu mai vrea un copil

Ramona Bădescu mai vrea un copil. Actriţa se simte o femeie împlinită, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, un bancher italian, căruia i-a dăruit un băieţel.

Citeşte şi: Ramona Bădescu: „Am fost sedusă şi abandonată!”. Ce i-a făcut celebrul actor Alain Delon

Ramona Bădescu mai vrea un copil

După ce a apărut Ignatio în viaţa ei, a mărturisit că îşi mai doreşte o fetiţă sau gemeni.

Să te trezești la 50 de ani cu visul împlinit și să nu știi ce să faci….a trebuit să citesc…absolut tot eu i-am pregătit…am alăptat două luni jumătate…i-am pregătit și două bone, una dimineața și una noaptea, dar mama e mamă.(…)

Vreau să îi dau tot, vreau să îi dau iubire.(…) Aici în țară sunt singură cu el, fără bonă, fără nimic (…) nu se desprinde de mine, nu m-am îndepărtat niciodată mai mult de o oră de el. Nu am tăiat cordonul ombilical (râde) Nu cred că o să îl tai vreodată.

Ignatio e bijuteria vieții noastre.(…) Aș mai vrea un copil, aș mai vrea o fetiță, mi-aș dori și gemeni. Acum, trecută prin prima experiență, știu la ce să mă aștept.

Fabio este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească.

Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură„, a declarat Ramona Bădescu la „Vorbeşte lumea”.