Ramona Bădescu, dezvăluiri INCENDIARE din viaţa INTIMĂ

Ramona Bădescu a făcut mai multe dezvăluiri despre viaţa sa personală într-o emisiune de televiziune.

05 dec. 2016, 13:12
Ramona Bădescu, dezvăluiri INCENDIARE din viaţa INTIMĂ

Ramona Bădescu este o actriță româncă și prezentatoare TV care trăiește în Italia. A  practicat și modelingul, iar din 2008 a intrat și în politică.

„Nu vreau să fiu o sfântă. M-aş plictisi dacă aş fi o sfântă. N-am făcut rele fundamentale. Îmi este foarte frică de părerea mea în primul rând, a lui Dumnezeu şi a părinţilor. Am încercat să fac lucruri cu suflet şi cu frică de Dumnezeu. (…) De multe ori ne ascundem de adevăr. Cea mai bună modalitate este să ignori, iar cea mai bună rezolvare este să le înfrunţi”, a spus Ramona Bădescu.

De la tatăl ei, Ramoa Bădescu a învăţat să se gândească şi la ce spune lumea: „Întotdeauna am încercat să fiu regizoarea vieţii mele. Tata m-a învăţat să trăiesc cu gândul ce spune lumea şi să fiu responsabilă de judecata lumii înconjurătoare. (…) Acum mă judec eu şi am curajul să recunosc că am greşit”.

„Am făcut multe, dar niciodată nu mi-am vândut nuditatea corpului pentru a face un lucru bun. Consider că în intimitate este bine să laşi şi câteva lucruri în exclusivitate şi pentru bărbatul de lângă tine. Nu sunt atât de afaceristă încât să-mi vând corpul şi nici sufletul”, a mai spus Ramona Bădescu.