Ramona de la Clejani, dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț: „Nu mă respecta, mă trata ca pe o sclavă”

Ramona de la Clejani a scăpat dintr-un iad greu de închipuit alături de cel care i-a fost soț timp de 10 ani. Artista a finalizat în sfârșit divorțul și e încrezătoare într-un nou început.

08 aug. 2021, 13:14
Ramona de la Clejani, dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț: „Nu mă respecta, mă trata ca pe o sclavă”

Ramona de la Clejani a trăit un adevărat iad alături de cel care i-a fost soț, timp de 10 ani și din a căror relație au rezultat două fetițe.

Recent, Ramona de la Clejani a finalizat divorțul de partener și este în sfârșit o femeie liberă. Fiica lui Ioniță de la Clejani a declarat că deși sunt șapte de când ea nu mai formează un cuplu cu fostul soț, ea a întâmpinat dificultăți de fiecare dată când a încercat să pună capăt relației, definitiv.

Artista și-a adunat curajul și a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru CanCan, despre independență, ieșirea dintr-o relație abuzivă și planurile de viitor.

„Eu nu mai sunt de şapte ani cu tatăl fetițelor mele, de curând am revenit la numele de Manole. Ruptura dintre noi a pornit din cauza nenumăratelor agresiuni la care am fost supusă. Eu nu am greşit cu absolut nimic în căsnicia pe care am avut-o, mi-am dorit din suflet o familie, dar am nimerit pe mâna cui nu mă merita. Am trecut prin multe momente grele, dar de departe cea mai dureroasă perioadă a fost când trebuia să accept să aducă alte fete în casa în care locuiam”, a povestit Ramona de la Clejani cu ochii în lacrimi.

Ramona de la Clejani: Dacă mă gândesc la trecut mă înec în lacrimi

Artista a dat detalii teribile despre umilințele la care a fost supusă în timpul căsniciei și a mărturisit că singurul motiv pentru care regretă faptul că relația cu fostul soț nu funcționat sunt copii.

„M-a dezamăgit faptul că nu mă respecta, mă trata ca pe o sclavă nu ca pe o soție! Nu aş schimba nimic din trecut. Acea perioadă este funingine din care eu am luptat să fac lumină în jurul meu. Dacă aş putea să dau timpul înapoi aş fi mai atentă la cei din jurul meu, dar probabil nu m-a ajutat nici experiența vieții atunci, doar pentru copii îmi pare rău ca nu mi-am dorit să fie așa…”, a mai dezvăluit fiica lui Ioniţă de la Clejani, potrivit CanCan.

Ramona de la Clejani a mai adăugat că toți copii ei au o relație bună cu tatăl lor, ba chiar fetele mai locuiesc din când în când cu părintele lor.
„Copii au o relație foarte bună cu el, cele două fete mai locuiesc și la el acasă. El muncește în prezent în construcții și plecă pe unde poate”.

Artista a mai mărturisit că familia ei, inclusiv mama, nu au intervenit niciodată în viața ei și în luarea deciziei de a divorța. Pentru Ramona trecutul este un element negativ la care nu are rost să se mai gândească.

„Mama mea nu s-a băgat niciodată în viața mea. Sunt foarte bine cu deciziile pe care le-am luat de-a lungul timpului, mi-au schimbat viața în bine. Dacă mă gândesc la trecut mă înec în lacrimi, nu a fost unul plăcut”, a dezvăluit Ramona de la Clejani.

„Momentan vreau să mă ocup de carieră și de copii. Dacă vine cineva în viaţa mea, trebuie să mă merite, nu accept pe oricine. La început, ascultam gura lumii din șatră și sufeream foarte mult, acum nu mă mai interesează, nu trăiesc cu ei”, a mai adăugat bruneta.