RAMONA FABIAN a murit într-un TERIBIL accident. Ce se întâmplă cu melodiile ei

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian s-a stins din viata la sfarsitul anului trecut, in urma unui tragic accident de masina. Nimic nu prevestea pe atunci ca cea considerata cea mai frumoasa cantareata de gen din Ardeal avea sa se stinga din viata la varsta de 35 de ani. Acum, doar melodiile au mai ramas de ea, dar se pare ca nici acestea nu mai pot aminti oamenilor cine a fost Ramona Fabian.

11 iun. 2014, 10:54

Surse din anturajul familiei spun, pentru cancan.ro, ca fratele ei ar incerca pe cat posibil sa interzica altor cantarete sa-i fredoneze piesele si mai mult decat atat, cere si televiziunilor bani pentru difuzarea pieselor ei.
„Sunau oamenii in direct la emisiuni si plangeau efectiv sa auda o melodie de-a Ramonei Fabian, dar nu se putea difuza. Fratele nu mai vrea sa auda nicio piesa de-a ei, fara sa fie rasplatit.” , spun surse din anturajul familiei.

O nouă tragedie în lumea muzicii populare: O altă cântăreaţă a murit

Mai mult, fratele cantaretei ar fi interzis oricarei doamne sau domnisoare, care ar fi intentionat sa-i cante piesele surorii, sa se mai poarte ca ea. Nu au voie cu cozi ca ea, nu au voie cu haine ca ea, nu au voie cu nimic care ar putea aminti cumva de Ramona. 

Familia Ramonei Fabian l-a indepartat pana si pe cel ce urma sa-i fie sot cantaretei. Logodnicul Ramonei ar fi acum in America, cu serviciul, insa dupa tragicul accident ar fi rupt orice fel de legatura.

Accidentul in care a murit Ramona Fabian a avut loc în localitatea Mihai Viteazu, comuna Saschiz, judeţul Mureş. Masina in care se afla interpreta a intrat violent, iar decesul s-a produs pe loc. Chiar in ziua in care s-a stins din viata, Ramona si Alin, logodnicul ei, au discutat despre casatorie, scrie cancan.ro.

Mprturie şocantă după moarte

„Vineri seara venise la Bucureşti să-şi conducă logodnicul la aeroport. Au ajuns la Otopeni pe la 19.30, ora de decolare fiind 21.30. Alin avea programat de mai mult timp un drum de câteva zile până în America. Abia plecase de la Londra când şi-a deschis telefonul pentru câteva zeci de secunde. Era unu şi un minut. Aştepta un «Te iubesc!» de la Ramona şi «Mi-e tare dor de tine!». Pe ecran i-au apărut însă zeci de SMS-uri prin care primea nenorocita de veste. Iubita lui tocmai se stingea în comuna Mihai Viteazul”, spunea Adrian Fabian, fratele cântăreţei.