Ramona Gabor a fost cerută de soţie. Care a fost răspunsul vedetei

Ramona Gabor (26 de ani) a parasit Romania si nu intentioneaza sa se mai stabileasca vreodata in tara natala. De patru ani traieste in Dubai, unde a fost ceruta si de sotie, insa a refuzat in favoarea unui viitor in afaceri.

18 oct. 2015, 09:31
Ramona Gabor a fost cerută de soţie. Care a fost răspunsul vedetei

Sora Monicai Gabor (27 de ani) se afla in Dubai, Emiratele Unite, de patru ani, unde activeaza ca fomotodel, scrie cancan.ro. Ramona are o viata foarte activa in domeniul modei, iar podiumul a devenit cel mai bun prieten al ei.

Vedeta TV despre viata sa peste hotare, cu ce se ocupa, ce planuri de viitor are si de ce nu s-ar mai intoarce sa locuiasca in tara.

Citeşte şi Locul unde a murit mama surorilor Gabor a devenit un obiectiv turistic important FOTO

„Sunt foarte bine, viata mea e aici si nu am de ce sa mai revin in Romania. Sunt patru ani de cand stau aici. Viata profesionala imi ocupa 90 la suta din timp, sunt ocupata cu job-uirle, sedinte foto si tot ce tine de industria modei. In acelasi timp, lucrez la un proiect personal, o sa imi deschid o linie de haine pe care le poti purta atat ziua, cat si la petreceri exclusiviste. Rochii de lux pe care le poti purta la o petrecere pe iaht. Nu sunt foarte multe astfel de brand-uri in Dubai si m-am gandit ca o sa mearga. In Emirat exista posibilitatea sa fii invitat la o petecere pe iaht in fiecare zi, este ceva foarte comun. De aceea, lucrurile pe care vreau sa le fac sunt destinate tuturor femeilor, in special celor cochete. Practic, m-am apucat de afacere, insa nu e deschisa publicului larg, ci manechinelor, colegele mele. Ele sunt foarte multumite”, a declarat Ramona Gabor.