Ramona Gabor, mărturii despre perioada în care a locuit cu Anastasia Cecati: Era foarte fericită cu el, a renunţat la viaţa din Dubai

Ramona Gabor a povestit cum a cunoscut-o pe Anastasia Cecati, tânăra actriţă ucisă cu sânge rece de soţul ei.  

21 feb. 2018, 14:59
Ramona Gabor, mărturii despre perioada în care a locuit cu Anastasia Cecati: Era foarte fericită cu el, a renunţat la viaţa din Dubai

Anastasia Cecati, actriţa care a jucat în serialul „Las Fierbinţi”, a fost ucisă cu sânge rece de soţ, în apartamentul în care locuia cu fetiţa ei. După ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a aruncat de la etaj. 

Potrivit rudelor ei, moldoveanca nu mai locuia de ceva vreme cu soţul său. În schimb, bărbatul reluase legatura cu fosta nevastă. în ziua tragediei, medicul stomatolog se afla în vizită la Anastasia, pentru a-şi vedea copilul.

Anastasia Cecati a fost codusă, astăzi, pe ultimul drum de către familia sa. Au venit să-și ia rămas bun de la Anastasia, foștii colegi, prieteni, cunoscuți din România, dar și cei care i-au apreciat activitatea. 

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru Ramona Gabor, care a scris un mesaj emoționant în memoria Anastasiei.

„Am cunoscut-o în urmă cu şase ani. Nu pot spune că am fost prietene foarte apropiate. Dar când s-a mutat în Dubai am și locuit împreună până și-a găsit un loc de-al ei. A fost o fată cu un suflet mare, foarte dulce, dădea sfaturi extraordinare. Și această tragedie a întristat pe foarte multă lume. Am primit mesaje de la prieteni comuni din Dubai care nu ştiau ce s-a întâmplat. Este şocant, nu știu cum i s-a întâmplat ei aşa ceva. Nu am auzit niciodată să aibă probleme în relaţie, era foarte fericită cu el, a renunţat la viaţa din Dubai, o prietenă bună a vorbit cu câteva zile înainte să nască. Nu l-am cunoscut pe soţul ei, dar ştiu că el e doctor, iar era foarte încântată când l-a cunoscut. S-a rugat foarte mult la Dumneu şi El i l-a scos în cale. Probabil gelozia te face să fii orb în dragoste şi este o boală. Oricând vedeţi că e ceva ieşit din comun și bărbatul nu va respecta e un semnal de alarmă și încercați să vă croiţi un alt drum. E ceva inacceptabil. Să nu permiţi nimănui să te lovească cu nici o palmă. Ştiu că era o fată extraordinară, calmă, dulce, toată lumea o iubea. A avut o relaţie strânsă cu mama ei. Îi trimitea lucruri din Dubai. Încă nu conştientizez. E şocant pentru toată lumea”, a relatat Ramona Gabor pentru Antena Stars.

Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”. Tot în țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul secund în concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre cum ar fi GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.

Alexei Mitachi provinea dintr-o familie cumsecade. Tatăl său este, de asemenea, medic stomatolog. De fapt, „Alic” a crescut în cabinetul stomatologic al tatălui său. Mai are o soră pleacată peste hotare și un frate care învață stomatologia la Iași.