Ramona Olaru, dezvăluri despre viața amoroasă. A fost înșelată și a ajuns la psiholog din cauza foștilor iubiți: „Toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea”

Ramona Olaru este o femeie cu o carieră de succes, dar, pe plan sentimental, a avut parte de experiențe nu foarte plăcute, care au împins-o să apeleze la psiholog.

02 aug. 2023, 13:47
Ramona Olaru, dezvăluri despre viața amoroasă. A fost înșelată și a ajuns la psiholog din cauza foștilor iubiți: „Toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea”
Ramona Olaru, dezvăluiri despre viața amoroasă

Ramona Olaru, celebra prezentatoare de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața oamenilor, dar, în spatele zâmbetului stau ascunse mai multe experiențe neplăcute pe care le-a depășit cu foarte mult curaj.

Chiar dacă nu a avut parte de liniște din punct de vedere sentimental, vedeta este optimistă și visează la ziua în care va deveni mamă.

Recent, Ramona Olaru a împlinit 34 de ani, ocazie cu care a petrecut o vacanță de vis în Saint-Tropez.

„Happy 34. Și nu degeaba! Cred că este cea mai fericită, împlinită, liniștită perioadă din viața mea până în acest moment! Pare că trăiesc exact viața pe care mi-am dorit-o mereu! Am o stare incredibil de bună încă de la începutul anului și mi se pare că ce e și mai bun stă să vină!”, a declarat vedeta, pentru viva.ro.

Citește și: Întâlnire de gradul zero între Ramona Olaru și fostul iubit, Cuza, la nunta lui Dani Oțil. Cum s-au afișat împreună la mai bine de doi ani de la despărțire

După ce a divorțat de fostul ei soț, Bogdan, Ramona a apăut la brațul colegului ei, Cuza, dar și această relație s-a sfârșit. Mai apoi, a fost cerută de soție de Cătălin Cazacu, alături de care își dorea și un copil, dar nici de această dată nu a funționat. Cu toate astea, vedeta nu crede că este ghinionistă, ci că mai are lucruri de învățat.

„Nu sunt ghinionistă, încă o dată! Sunt chiar norocoasă, am o călătorie de făcut, de plătit probabil ceva și de învățat altceva. E chiar noroc tot ce se întâmplă. Mă pregătesc pentru ce e mai bun!”, a declarat Ramona Olaru.

Vedeta susține că foștii parteneri ar fi fost deranjați de felul ei de a fi și de lucrurile pe care le poate face cu atât de mult optimism.

„Da, toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea, de tot ce realizez, de tot ce primesc de la viață și de tot ce pot face eu cu zâmbetul pe buze. Au încercat toți să mă dărâme într-un punct, au făcut-o pe moment, dar eu nu stau mult pe jos, imediat am resurse să mă adun și să vin cu alte forțe și mai mari, și mai frumoase!”, a mai spus ea.

Citește și: Ramona Olaru îl face praf pe Cătălin Cazacu: „Este format din lucruri urâte, nepotrivite, groaznice”. Nu mai vrea să audă de el

Blondina a dezvăluit că a fost înșelată, motiv pentru care a ajuns și la psiholog, dar a considerat acest lucru ocazia potrivită pentru a se cunoaște mai bine pe sine și pentru a se dezvolta.

„Da, am fost înșelată. Când mi-a fost clar acest lucru, am plecat. Și da, am ajuns și la psiholog, unde încă merg, și le mulțumesc pentru asta lor! M-au ajutat enorm. Am suferit și peste 10, dar, cum am spus, nu am rămas mult în suferință. Nu aș accepta să fiu înșelată sau să fiu pusă pe locul doi. Niciodată!”, a mai spus Ramona Olaru.