Ramona Olaru, în culmea fericirii! A fost cerută de soție de Cătălin Cazacu într-un loc special din Grecia. Cum arată inelul cu diamante pe care l-a primit

Ramona Olaru e mai fericită ca oricând fiindcă relația ei cu Cătălin Cazacu a trecut la următorul nivel. Asistenta tv a fost cerută de soție la malul mării și a spus un hotărât "da".

13 aug. 2022, 22:31
Ramona Olaru, în culmea fericirii! A fost cerută de soție de Cătălin Cazacu într-un loc special din Grecia. Cum arată inelul cu diamante pe care l-a primit

Cererea în căsătorie s-a petrecut în Mykonos, Grecia, acolo unde au plecat în vacanță Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Amândoi sunt în culmea fericirii și sunt hotărâți să petreacă o viață împreună.

Cătălin Cazacu a planificat această cerere în căsătorie până la cel mai mic detaliu. Motociclistul și-a dorit să se întâmple într-un loc special, așa că a așteptat momentul plecării în această vacanță.

Ramona Olaru este foarte activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Nici de această dată nu s-a ascuns și a împărtășit cu urmăritorii săi vestea logodnei.

„Ok! Am spus DA!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, atașând, desigur, și dovada.

Ramona a primit un inel superb, cu diamante și piatră roșie, exact așa cum și-a dorit. Vedeta își dorea de multă vreme să fie cerută de Cătălin Cazacu și chiar își alesese inelul de logodnă de câteva luni. Spunea, pentru Antena Stars, că a pus ochii pe o bijuterie de 18.000 de euro. Așteptarea a meritat, iubitul Ramonei i-a cumpărat inelul roșu cu rubin african și diamante.

„Le-am probat pe toate și când am ajuns la cel mai scump i-am făcut o poză și o filmare și le-am pus pe Instagram, să se vadă. (…) Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. (…) Lui îi trebuie dirijare în tot ce face, dar face, nu zice nu. (…) Ăla chiar era un inel frumos de purat pe mâinile astea frumoase. Fă tot posibilul și fă-mă fericită, dacă sunt eu fericită și tu ești fericit. (…) Nu vrea să se fure mireasa pentru că e puțin zgârcit și nu vrea să plătească pentru mine celor ce mă fură”, a declarat Ramona Olaru, în urmă cu aproximativ trei luni, pentru Antena Stars.

După fericitul eveniment, Ramona și Cătălin au mers la un restaurant de lux din Mykonos și au sărbătorit alături de mai mulți prieteni.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu erau prieteni buni din 2018, însă abia din 2021 au început să fie într-o relație. Deși au trecut prin câteva despărțiri și împăcări, de-a lungul timpului, relația lor e acum mai solidă ca oricând și sunt pregătiți să facă pasul cel mare, să se căsătorească, iar ulterior să-și întemeieze o familie.