Ramona Olaru rupe gura târgului! Asistenta TV a postat prima poză alături de bărbatul din viața ei

Ramona Olaru a fost destul de misterioasă în ultima perioadă în ceea ce privește relația pe care o are în prezent. Totuși, blondina și-a luat inima în dinți și a publicat prima fotografie alături de bărbatul cu ca își împarte viața în prezent.

13 apr. 2023, 23:22
Ramona Olaru rupe gura târgului! Asistenta TV a postat prima poză alături de bărbatul din viața ei

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute și virale asistente TV de la noi din țară, la momentul actual. Blondina a impresionat prin frumusețea ei aparte și prin trupul senzual, încă de la primele sale apariții în lumina reflectoarelor. Aceasta, își încântă fanii pe rețelele de socializare în fiecare zi, prin TikTok-urile amuzante pe care le postează frecvent, dar și prin faptul că își ține fanii la curent cu momentele importante din viața ei.

Citește și: Primele imagini cu Ramona Olaru și noul iubit. Blondina l-a dat uitării pe Cătălin Cazacu

Recent, colega lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil a împărtășit o veste uriașă cu fanii de pe social media, unde a apărut pentru prima oară în compania tânărului cu care acum aceasta are o relație. Blondina s-a cuplat cu un bărbat în vârstă de 25 de ani, despre care se zvonește că ar fi un tânăr milionar.

Ramona Olaru a aruncat o „momeală” internauților, publicând la InstaStory o fotografie, iar pe fundal rulau versurile unei piese extrem de cunoscute, care chipurile descriu povestea celor doi îndrăgostiți.

„We’ve been together for a while now/We’re growing stronger everyday now/It feels so good and there’s no doubt/I will stay with you”, sunt versurile melodiei care rulează pe fundal, care în română se traduc prin: „Suntem împreună de ceva vreme, acum devenim mai puternici pe zi ce trece, se simte atât de bine și nu există nicio îndoială Voi sta cu tine”.

ramona olaru

Ramona Olaru visează să fie mămică

Recent, blondina sexy a mărturisit în cadrul unui podcast pe platforma YouTube că își dorește să fie mămică. Ramona Olaru și-a pus inima pe tavă și a vorbit deschis despre acest subiect. Ea rămâne optimistă și are planuri mari cu privire la viitor, fiind convinsă că visul ei se va îndeplini cât de curând.

„Îmi lipsește un copil. Eu am chestia asta, dar sunt și pe manifestat acum, întâi îl manifest pe domnul, bărbatul ăla perfect, îl am în cap și el vine și noi doi facem fetița minunată.  Până la finalul anului, să postați asta, să vedeți voi, se va îndeplini această manifestare cu bărbatul respectiv și cu fetiță cu tot, nu vine el cu ea, o producem noi, o să fie a noastră.  Eu sunt singură de trei luni, nu am o relație. Mai sunt bărbați cu care mai vorbesc, care mă invită la cină, care îmi trimit flori, dar nu simt, momentan”, a declarat Ramona Olaru în podcastul lui Nasrin Ameri.

Citește și: Ramona Olaru nu-l înghite deloc pe un coleg de platou de la Neatza: „Nu pot să vorbesc cu el în afara platoului”