Ramona Olaru, despre cea mai traumatizantă experiență din viața ei de cuplu. Ce a putut să-i facă fostul partener. „Am rămas mută”

Ramona Olaru a avut multe relații tumultoase în ultimii ani, dar vedeta spune că din fiecare experiență a avut ceva de învățat.

04 ian. 2024, 23:14
Ramona Olaru, despre cea mai traumatizantă experiență din viața ei de cuplu. Ce a putut să-i facă fostul partener. „Am rămas mută”

Ramona Olaru e printre cele mai frumoase românce și ai putea spune că asta îi aduce și noroc în dragoste, dar lucrurile nu au fost deloc așa în viața ei. Vedeta s-a confruntat cu multe momente dificile în relațiile pe care le-a avut. La un moment dat, și-a prins iubitul în pat cu altă femeie.

Ramona Olaru s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, printre aceștia numărându-se Cătălin Cazacu sau Cuza de la Noaptea Târziu. Vedeta a vorbit deschis despre fostele sale relații și experiențele pe care le-a trăit. A fost un episod în viața ei pe care nu îl va putea uita niciodată. Și-a prins unul dintre foștii iubiți în pat cu altă femeie.

Citește și Mirela Vaida, rețeta de supă de pui cu tăieței de casă. E preferata copiilor ei. „Vitamine, culoare și un gust foarte bun”

”Noi femeile mai suntem nebune și mai zicem: ‘Mamă, mă-nșală, că vorbește, că face’. Asta e altceva cu presupunerea. Dar când vezi cu ochii tăi… Tu îi vezi dezbrăcați pe amândoi în fața ta. Nu vorbesc despre subiectele acestea pentru că s-au dus, dar ca idee, imaginea. Imaginea a existat, la un moment dat, în viața mea. Cred că m-a ajutat extrem de mult să văd imaginea asta. Pe secundă, am rămas mută, îți dai seama. N-am știut cum să reacționez.

Ok, asta este, și am plecat. Și am stat și m-am gândit ce am de făcut într-o astfel de situație. Să mă întorc, să ne împăcăm, să facem, să dregem. De ce să mă împac? De ce aș împărți un om cu cineva? De ce? Dacă vrei să stai cu mine, ok! Dacă nu mai vrei să stai cu mine că nu îți mai place, că nu mă mai iubești, că nu mă mai…zi-mi frumos, băi, uite așa, eu mă duc cu Vasilica”, a spus Ramona Olaru.

Citește și Ce dietă ține Andreea Esca: „Dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai…”. La ce alimente a renunțat