Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, cel mai nou cuplu din showbiz. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți FOTO

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc nebunește! Cei doi s-au comportat exact ca doi îndrăgostiți la prima întâlnire!

20 oct. 2021, 09:45
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, cel mai nou cuplu din showbiz. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți FOTO
Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu / FOTO: SpyNews

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-au comportat exact ca doi îndrăgostiți la prima întâlnire!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, cel mai nou cuplu din showbiz

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a mărturisit acum ceva timp că iubește din nou, dar nimeni nu s-ar fi gândit că bărbatul care i-a furat inima este cel puțin la fel de cunoscut ca și ea! Noul iubit al vedeti este Cătălin Cazacu! Cei doi s-au s-au întâlnit ultima oară la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, acolo unde Cătălin Cazacu a efectuat o săritură de-a dreptul spectaculoasă care a fost remarcată şi de Ramona Olaru!

Ce studii are Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani. „Cu mine nu muriţi de foame!”

SpyNews i-a surpsins pe cei doi îndrăgostiți la un restaurant de lux dintr-o zonă exclusivistă a Capitalei. Nici măcar nu le-a mai păsat că pot fi văzuți în orice clipă, așa că au dat frâu liber gesturilor de dragoste, chiar pe stradă, unde s-au strâns în braţe şi s-au sărutat pătimaş!

Ramona Olaru se mândreşte cu o carieră de succes în televiziune, dar este şi un model destul de apreciat. În postura de asistentă TV, Ramona Olaru are un salariu de 3.000 de euro lunar, dar veniturile sale sunt completate şi de contractele de imagine.