Ramona Păuleanu, însărcinată din nou, plină de griji după experiența primei sarcini: „Un soi de atac de panică. Zic: Doamne, ce a fost în capul meu”

Ramona Păleanu este însărcinată din nou și se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

26 mart. 2024, 16:46
Ramona Păuleanu, însărcinată din nou, plină de griji după experiența primei sarcini: „Un soi de atac de panică. Zic: Doamne, ce a fost în capul meu”

Ramona Păuleanu este foarte fericită și nerăbdătoare să aducă din nou pe lume cun copil. Cu trei ani în urmă, a devenit mama a doi gemeni, băiat și fată, dar a avut o sarcină plină de probleme și a născut prematur. Dacă fetița s-a recuperat mai repede, băiețelul a petrecut luni de zile în spital, cu diferite probleme de sănătate.

Deși e foarte bucuroasă că va mai avea un copil, Ramona Păuleanu spune că nu poate uita de experiența din trecut, motiv pentru care grijile o acaparează imediat.

Citește și Alina Ceușan și soțul ei au încercat să îi împace pe Carmen Grebenișan și Alex Militaru după anunțul divorțului. După vizită, cele două prietene au plecat în Tunisia

Ramona Păuleanu, experiență dificilă cu prima sarcină

„Așteptăm, noi nu am fi vrut să spunem, dar lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum plănuiești. Am vrut să ascundem dar, dintr-o greșeală, s-a aflat. Acum sunt în patru luni. Față de prima sarcină mi-a fost rău, dar mai puțin rău ca prima dată. Prima dată făceam perfuzii o zi da, una nu, ca să pot să mănânc ceva și să beau apă. Acum am trecut de vreo trei ori pe la perfuzii, e parfum. Prima dată am avut foarte multe griji, care s-au transferat. A fost o sarcină toxică de la bun început. Am născut foarte prematur, la 29 de săptămâni. După 2 luni, el a luat și o bacterie din spital și asta a fost”, a povestit Ramona Păuleanu la Vorbește Lumea.

Ramona Păuleanu spune că încearcă să se gândească frecvent la femeile care trec prin astfel de experiențe și care își găsesc tăria de a o lua de la capăt și de a face noi și noi încercări.

„Mă așteptam să fiu însărcinată din nou, era programată, am primit vestea cu bucurie, puțin în joacă prima dată, apoi cu oarecare inconștiență, ca într-o noapte să mă trezesc într-un soi de atac de panică. Zic „Doamne, ce a fost în capul meu”, dacă se va întâmpla la fel? Au fost niște gânduri care nu știu de unde au venit. M-am mai gândit și la toate femeile care au pierdut un copil, care au făcut multe de fertilizări în vitro ca să rămână însărcinate și care au continuat, pentru că acesta a fost visul lor, să facă un copil, să îl facă pe al doilea. Cât curaj trebuie să ai și câtă grijă au avut femeile alea. M-am gândit la ele, m-am gândit dacă o să fie bine. Nu m-am calmat așa, m-am gândit că e un lucru prin care trec multe femei și îți dai seama câtă putere trebuie să ai, câtă forță.”, a continuat aceasta.

Vedeta a mai spus că toate aceste momente dificile se rezvolă simplu, prin rugăciune.

„La mine au fost foarte multe lucruri care au fost catalogate drept miracole. Cum mă liniștesc? Dacă îmi vin gânduri rele, spun rugăciunea Tatăl Nostru, ca să alung acele gânduri, să îmi focalizez atenția pe altceva și apoi mă încurajez, îmi spun nu se va mai întâmpla. Tu ești răspunsul la tot”, a mai spus ea.

Citește și Mirela Vaida, surprinsă cu un buchet de trandafiri. Cum a reacţionat soţul vedetei când a descoperit cine i l-a trimis