Ramona Păun, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV, asaltată de fotbalişti. „Să vă zic cui am dat numărul de telefon”

Ramona Păun prezintă știrile sportive de la Pro TV din 2015, după ce a mai lucrat la Sport.ro, unde a ajuns după ce a absolvit Facultatea de Jurnalism din Sibiu.

10 iul. 2023, 14:13
Ramona Păun, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV, asaltată de fotbalişti. „Să vă zic cui am dat numărul de telefon”
Ramona Păun, prezentatoarea ştirilor sportive de la PRO TV, asaltată de fotbalişti. "Să vă zic cui am dat numărul de telefon"

Ramona Păun, prezentatoarea ştirilor sportive de la PRO TV, asaltată de fotbalişti. „Nu-mi imaginăm că traseul meu se va îndrepta către știrile sportive. Însă mereu m-am uitat cu interes la competițiile importante, fratele meu era microbist și trăiam intens alături de el din fața televizorului”, a dezvăluit Ramona Păun pentru Fanatik. Vedeta a făcut facultatea la Sibiu și încă din anii studenției a început colaborarea cu Pro TV. În 2008, a fost transferată la Sport.ro, iar din 2015 este la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV.

Citeşte şi: Ramona Păun are o pasiune secretă. Ce vrea să facă prezentatoarea Pro TV după ce se retrage din televiziune: „Prietenii meu îmi spun că sunt pricepută”

Ramona Păun ţine cu Steaua, dar nu are o preferință între FCSB și CSA: „Cu Steaua țin. Fratele meu era suporter înfocat și de la el am preluat microbul în copilărie. Între timp, mi-am redirecționat pasiunea pentru sport mai mult către tenis, iar din fotbal îmi place Borussia Dortmund”. Acesata este iubita lui Cosmin Mihăiță, nepotul celebrului actor George Mihăiță: „Este fix opusul personajului din Clanul. Este unul dintre cei mai blânzi și generoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Este o bucurie de fiecare dată când îl văd la reuniunile de familie”.

Ramona Păun a dezvăluit şi câți fotbaliști i-au cerut numărul de telefon. „N-am făcut o listă că să-ți spun un număr exact… Cert e că atunci când am fost abordată, au făcut-o într-un mod elegant. Pot să-ți spun doar cui i l-am dat… Nimănui. Nu mi-am dorit niciodată să amestec profesia cu viață personală, am preferat să vorbesc despre sportivi doar la știri”, a spus Ramona Păun.