RAPID – CSU CRAIOVA: 2-2. Derby de Liga Campionilor în Liga 1

Rapid și CSU Craiova au încheiat la egalitate derby-ul etapei 18 din Liga 1, scor 2-2, după ce oltenii au condis cu 2-0.

12 nov. 2022, 20:29
RAPID – CSU CRAIOVA: 2-2. Derby de Liga Campionilor în Liga 1

UPDATE: Rapid a ratat șansa de a se apropia de liderul Farul. Giuleștenii rămân pe 2 momentan, cu 33 de puncte, dar vor fi depășiți până la finalul rundei de CFR Cluj, dacă ardelenii înving la Mioveni duminică.

Craiova a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat în minutul 5, de Creţu, din pasa lui Rivaldinho. În minutul 19 Rivaldinho a trimis la Baiaram, care a înscris pentru 2-0. Albu a redus din diferenţă, din pasa lui Săpunaru, în minutul 24, iar gazdele au egalat prin Dugandzic, în minutul 72.

RAPID – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Giuleşti“, pe Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a din Superligă. Este o „bătălie“ cu conotaţii în clasament, dar şi o lupta a orgoliilor, cunoscută fiind rivalitatea dintre cele două grupări.

RAPID – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Digi Sport

Min. 72, 2-2, Dugandzic readuce egalitatea, meciul este relansat

Min. 24: 1-2, Albu reduce din handicap, partida este relansată

Min. 19: Baiaram majorează scorul, 2-0 pentru olteni

Min. 5, GOOL Craiova, Alexandru Cretu marchează cu piciorul drept!

Rapid – CS Universitatea Craiova, echipe de start:
RAPID: Moldovan – Onea, Săpunaru, D. Grigore, F. Ștefan – Kait, Albu, Pănoiu – Sefer, Dugandzic, Ioniță
REZERVE: Drăghia, Belu, Iacob, Ignat, Ciobanu, Luckassen, Vojtus, Marzouk, Despa
ABSENȚI: Costache, Papeau, Emmers, Crepulja, Mățan (accidentați), Morais (suspendat)
ANTRENOR: Adrian Mutu

CSU CRAIOVA: Arlauskis – Papp, Mitrea, Screciu – Vătăjelu, Crețu, Căpățînă, Nistor, Bancu – Rivaldinho, Baiaram
REZERVE: Lazar, Martic, Găman, Mateiu, Cîmpanu, Benga, Danciu, Florescu
ABSENȚI: Koljic, R. Silva (accidentați), Ivan, Vînă, Hanca, Markovic (neincluși în lot)
ANTRENOR: Mirel Rădoi

Stadion: Rapid Giuleşti (Bucureşti)
Arbitru: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea) / Arbitru VAR: Dima Iulian (Bucureşti), Arbitru AVAR: Orbuleţ Mircea (Bucureşti)

 

Dan Negru, revoltat după victoria României la handbal: „Era breaking-news național. Nu știm să promovăm decât fotbaliști ratați”. Cum a reacţionat şi CTP

Mutu e precaut, deşi a bătut tot acasă

RAPID – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a susținut vineri conferința de presă premergătoare partidei cu CS Universitatea Craiova. „Briliantul” se plânge de problemele de lot, enumerând 5 absenți pentru duelul cu oltenii.

„Ne așteaptă un meci foarte complicat, contra unei echipe bune, care vine după o serie de victorii în campionat. Va fi o luptă, un meci care pe care.

Sunt probleme de lot, Costache, Papeau, Emmers, Crepulja sunt accidentați, Morais e suspendat, avem probleme importante de lot. Sunt 5 jucători care puteau oricând să fie titulari. Nu stăm prea bine din acest punct de vedere”, a precizat Mutu.

RAPID – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Ce spune Mirel Rădoi înainte de Rapid – CS Universitatea Craiova: „Să speculăm spațiile dintre fundași”

Eu cred că va fi un derby atât pe teren, cât și în tribune. Un meci în care se întâlnesc doi antrenori care se cunosc foarte bine. Am fost la național mare, eu, el la cea `mică`, am fost doi ani colegi la licența PRO, colegi la echipa națională atâta timp, am fost și adversari în Champions League.

E clar că amândoi ne cunoaștem principiile de joc. Vom încerca să ne surprindem unul pe celălalt din punct de vedere tactic, dar cred că meciul se va ridica la nivelul așteptărilor. Mari probleme nu avem, exceptându-i pe Elvir Koljic și Raul Silva. Restul jucătorilor sunt apți, din punct de vedere fizic. Mai ales acasă, sunt mai multe punct forte decât slabe.

Gică Popescu a fost ţinta arestării în „Dosarul Transferurilor”. Dezvăluiri-bombă la opt ani de la sentinţă
Acasă sunt foarte puternici, liniile sunt foarte apropiate, sunt sus. Să sperăm că spațiile dintre fundașii centrali și fundașii laterali vor fi speculate de către jucătorii noștri. Jucătorii s-au antrenat foarte bine săptămâna aceasta, exceptând rezultatul cu Ocna Mureș, din Cupă. Sper să se ridice la nivelul așteptărilor și să demonstreze că meciul din Cupă a fost o simplă întâmplare

Duminică, 13 noiembrie:
ora 15.45: UTA – Voluntari
ora 18.00: Mioveni – CFR Cluj
ora 21.00: FCU – FCSB
Luni, 14 noiembrie:
ora 18.00: U Cluj – Argeş
ora 21.00: Botoșani – Hermannstadt